PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Anakart Tavsiye...

Varsayılan Anakart Tavsiye...

Merhaba arkadaşlar daha önce topladıgım pc de Msi 870A-G54 anakart ım vardı. fakat bu anakartı ben 2 kez yandıgı için garantiye gönderdim ve sonunda kargo hatası yüzünden garanti kapsamı dışında kaldı. kargo sorumluluk almıyor ikinci el malzeme oldugu içn. neyse. işin özü yeni bir anakart alacağz malesef. pc özellikleri şunlar :

Cpu : AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION AM3 3.5GHZ 8MB CACHE 45NM İŞLEMCI
    Ram :
    [FONT='Trebuchet MS', Arial, Helvetica, sans-serif]Hi-Level 4GB 1333MHz DDR3 Ram Sodimm HLV-SOPC10600/4G[/FONT]
    [FONT='Trebuchet MS', Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]Ekran Kartı : His Ati Radeon Hd 4670
    Kasa: Aerocool VS-9 550W 9 Fan Yuvalı Mid-Tower Oyuncu Kasası

Hdd : Western Digital 2 Tb + Samsung 250 gb

şimi bu şartlarda bana tavsiye edebileceğiniz 200-250 arası kaliteli sıkıntı yaşatmayacak günün ihtiyaçlarına rahatlıkla karşılık verebilecek bir anakart önerebilr misnz...

Alıntı Orijinalini Gönderen: worldofwaka Mesajı Görüntüle
    başta çok önemli bişey söledin ama devamı yok nası becerdin o anakartı yakmayı? tavsiye olarak şunu önerebilirim

http://www.eksenbilgisayar.com/store...ype=Details#pt

benim de şaşırdıgım nokta orası zaten kardeş. bu anakart modelleri uzun ömürlü olması için yapıldı ve ödül aldı. gel gör ki bende iki kez overclock yapmamama ragmen yandı. şaşırmış durumdayım bende senin gibi. msi ile olan alışverişm ilk ve sondur işte. Msi anakartlara karşı inanılmaz sogudum. yine de tavsiyene tşkler kardş.

Gigabyte 990XA-UD3 bu anakart nasıl sizce

.................................................. .......

Alıntı Orijinalini Gönderen: Lost_Gamer Mesajı Görüntüle
    Gıgabyte ıyıdır ama overclock performansı nasıl bılmıyorum. Sen overclock yaparken bıraz aşırıya kaçmışsın herhalde ondan yanmış anakart
    yok kardeşim çok ilginç gerçekten. 3500 mhz işlemciye overclockyapmama gerek yok ki. bu haliyle çok fazlasıla işimi görüyor zaten. overclock hiç yapmadım. hatta son iptal oldugu zaman anakart. nikita yı izliyrdum arka plandada idm download yapıyordu her zaman olan rutin iş

neden yandıgı hususunda hiç bir fikrim yok. bir önceki de duyrduk yere gitti garantiye gönderdim bu da öyle anlmaadım gitti... gigabyte ı 5 sene kullandım en ufak sıkıntı yaşamadım. yeni nesil kartları daha iyidir sanırım. yinede engin deneyimli bilgili arkadşalardan tavsiye almk isterim elbet.

Benzer Başlıklar

1. Anakart tavsiye
    ss1989 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 09.06.2011, 21:38
  2. Anakart Tavsiye ??
    xcLassic77 tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 14.12.2010, 18:50
  3. Anakart (Tavsiye)
    yamanlar3594 tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 3