PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Başlık: Hangi Ekran Kartı

Varsayılan Hangi Ekran Kartı

1. Online Alveri, Bilgisayar, Notebook, Cep Telefonlar, Ev Elektronii | VOLAR 1GB 9800GT DDR3 256 BIT TV-OUT DVI HDMI NVIDIA 16X
    2. Online Alveri, Bilgisayar, Notebook, Cep Telefonlar, Ev Elektronii | VOLAR 1GB 9600GT DDR3 256 BIT DVI HDMI NVIDIA 16X

Arkadaşlar bu iki ekran kartından hangisi daha iyi hangisiyle yeni çıkan oyunları oynayabilirim mesela gta 4 cod serisi assasins creed revelations pes 12 falan oynamak istiyorum. Hangi ekran kartıyla oynayabilirim ? Veya 1gb 128 bit yeterli midir ?

Anakartım P5GC-MX 1333 :
    - Intel LGA775 Pentium CPU
    - Intel® Core™2 Duo Ready
    - Dual-Core CPU Support
    - Intel® 945GC(A2)/ICH7
    - Dual channel DDR2
    - 6-channel High Definition Audio
    - EZ Flash

Bu anakarta illa ddr2 ekran kartı mı takmalıyım ? yoksa ddr3 de takabilir miyim ? Ve bir de bu anakarta takılan ekran kartı için (bit) in bir sınırı var mı yani en fazla 128bit ekran kartı mı takabilirim ? Yoksa 256bit de takabilir miyim ? Çok teşekkürler şimdiden gerçekten çok yardımınız lazım acil

kardeşim bende ekran kartı alcaktım çok araştırdım bu forumdada çok tartışma yaşadık kartal konusunda ve amd mi nvidia mı çok kafa karıştı ama amd aldım bendeki anakartın aynısı var sende bende e5700 3.0ghz işlemci ile kullanıorm ve anakartta ddr2 veya 3 veya 5 farketmez hepsi uyumludur nvidia alcaksan en az 250tl gözden çıkarcaksın yoksa amd alcaksın ve ben sana bu kartı öneririm:http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran...spx?I_ID=56817 çok güzel bir kart gta 4 oynamadım daha ama en güncel olarak call of duty mw3 oynadım need for speed the run oynadım ve grafiği otomatik ayarlıor fanı muhteşem enfazla yükte 45 derece ısıya ulaştım mükemmel bir kart ve bu dediğin kartlara futuremark 1310 puan veriyor benim dediğim karta 2120 puan veriyor

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Isvicre - Basel Stadt

o sistemle yeni cikan guncel oyunlari oynamayi dusunme.hatta onerilen bu iki ekran kartlarini alsan dahi dusunmemelisin hayal kirikligi yasarsin.islemcin zayif ramininde ddr2 oldugunu kabul edersek oda zayif.kisaca bu sistemle sadece ekran kartini degistirerek guncel oyunlari oynamayi dusunme.hatta ben olsam hic bosa masraf yapmam butce belirler yeni sistem toplamayi beklerdim.
    Bayerische Motoren Werke ...

[Kalifiye Balta Sapi]

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Isvicre - Basel Stadt

waka avatarina bitiyorum biliyorsun degil mi
    Bayerische Motoren Werke ...

[Kalifiye Balta Sapi]

Benzer Başlıklar

1. Hangi Ekran kartı Hangi İşlemci Öneri lütfenn
    HaGi10AkiF tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 22.07.2010, 19:05
  2. Hangi Ati ekran kartı hangi Nvidia ekran kartına denk?
    headbangers_ball tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.08.2009, 12:46
  3. Hangi chipset'e hangi ekran kartı?
    erudemo tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 23.11.2007, 23:40
  4. Hangi Ekran Kartı?
    gokhan001 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 03.07.2005, 19:49
  5. Hangi Ekran Kartı ???