PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan web sitesi hazırlamak için yardım

Arkadaşlar bu yaza kadar çok kararlıyım web sayfası hazırlamaya....Yaza kadar programları kurcalayıp bilgi edinmek yazında sitemi yayınlamak istiyorum.Bu yüzden size bazı sorularım var:
    1)Site hazırlamak için hangi programı kullanmamı önerirsiniz mümkünse bedava bir program olsun ben 3-4 tane biliyorum en iyisi ben size hepsinin adını veriyim siz bana yardımcı olun:-web blogger,-kompozer,-fireworks,-dreamweaver ama maalesef dreamveawer bedava değil.
    2)Sitemin kodlarını bu programlarla hazırladım diğelim bir domaine ihtiyacım mı varmı?Varsa www.somee.com işime yararmı önerebiliceğiniz başka siteler varmı??
    3)Nasıl daha rahat ve daha çabuk ilerleyebilirim??
    4)Sorularımda saçmalamış olabilirim acemiliğime verin..
    Şimdiden yanıtlayan yanıtlamayan herkese teşekkürer..

nvu programını kullanmanızı öneririm.
    http://www.inndir.com/program.php?id=28699
    ücretsizdir.
    iyi günler...

tako00
    Misafir

arkadaşım siteyi asp ilemi kodlucaksın yoksa statikmi olsn yani html mi asp ile kodlucaksan asp öğrenmek gerekli o programlarda asp komutları yok ....

1- Program DreamWeaver tek geçerim, ama "webmaster" olacağım diyorsan not defteri Not defterinde site mi tasarlanır diyeceksin öyle bir tasarlanıyor ki.. Ezbere değil bilerek yapmak önemli PHP öğrenin gerek net deki derslerden gerekse kitap alıp , görüntüde olsun diyorsan Photoshop

2- E yani yayınlamak için bir domain mutlaka gerekecek, domainledee birmiyor host edinmeniz gerek. Ücretsiz istiyorsanız www.110mb.com , yok acık para harciyim adam gibi olsun diyorsanız domain için www.isimtescil.net veya www.ihs.com.tr . Host için araştırma yapın ama alacağınız yerin vergi levhası olduguna dikkat edin.

3- Rahat ve çabuk ilerlemenin yolu öğrenerek ilerlemedir hazır kodları editleyerek hiç birşey öğrenemezsiniz. Önce HTML sonra PHP öğrenin bence. PHP zor ve zahmetlide olsa size ilerletirseniz çok iyi paralar bile kazandırabilir

Kolay gelsin =)
    Lütfen özel mesajla yardım istemeyin.

İlk html kodlamayı düşünüyorum(tako00 a)

Benzer Başlıklar

1. web sitesi hazırlamak istiyorum
    _burak_ tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 24.08.2011, 11:32
  2. internet sitesi açmak için yardım
    serbayarda tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.02.2008, 18:52
  3. okulumuzun sitesi için yardım
    ihsanone tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 1