+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: mkportal yardım edin
-
11.08.2008 14:12 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
mkportal yardım edin
mrh arkaşlar bana mk portal nasıl kuracagımı resimli anlatan bir site yada video lu anlatım var mı yardım edin şu dertten beni kurtarım kafayı yiyecem buluyom anlatan site tam olarak acıklama yapmamışlar
-
19.08.2008 10:11 #2
- Katılım Tarihi
- 2008
ben sana anlatayım resimli olmasada bi kac bilgi vereyim şimdi varolan forum siten calısıyor olacak ve forum adlı klasor içinde veya herhangi bi klasor içinde olacak yani forum su sekilde calısacak http://site adın.com/forum veya forum yerine istedigin bi klasor sonra mk portalı ftp nin ana dizinine atıyorsun mk portal diye ana dizinde mkportal forum ve index.php diye 3 dosya oluyor sanırım mk portalı attıktan sonra ftp ye http://siteadın.com/mkportal/install.php diye adresi yazıyorsun siteadın.com kendi domain ismin ve ordaki asamalardan forumun uzantısını seciyorsun felan 3 adım var zaten dosya yazma izni vereceksin birde mkportal klasorü içindeki dosyalara o dosyalar hangisi sana setup yaparken soylemesi lazım hata su dosyalara yazılabilirlik ver diye ftp programından sag tıklayıp özelliklelrden o istedigi dosyayı 777 olarak yazılabilir yapacaksın ve kurulumu tamamlayacaksın
-
20.08.2008 07:08 #3
- Katılım Tarihi
- 2008
mrh teşekkür ederim yardım etmeye calışmışsın ama ben krulumunun nasıl yapabiilirim demek istedim yani mkportal kurulu degil bilgisayarmda eger msn den yardım ederseniz cok memnun olurum msn adresim aliyilmaz04@hotmaill.com
Benzer Başlıklar
-
video izleme sorunum var yardım yardım yardım edin !!!
brise77 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 26.03.2008, 03:42 -
vistada yardım ve destek çalışmıyor Lütfen yardım edin
enricotr tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 20.01.2008, 10:55 -
MKPortal Türkçe Destek Sayfası
eXsTaSiS tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 11.07.2005, 12:27

Alıntıyla Yanıtla

Battlefield 3 ü rahatlıkla oynayan PC...
Bugün, 13:50 / Donanım