PCnet
Geri Dön   PCnet > Web Tasarımı ve Geliştirme > Web Geliştirme
Bu Sayfayı Yenile ÇOK Acil kod lazım
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan ÇOK Acil kod lazım - 11.10.2008, 17:01

Benim sitemdeki bir bannerı alan biri sitesine koyduktan sonra ben o kişinin sitesinde bannerım kaç defa tıklandı nasıl anlayacağım . bunu anlayabilmem için ne yapmam lazım . bunla ilgili kod verebilirmisiniz.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Yer: Adana / Dünya
Varsayılan 11.10.2008, 17:26

anladığım kadarıyla web sitenden birisne banner verdin ve bu bannera tıklanma sayısını öğrenmek istiyorsun.
Aslında çok basit fakat html olarak sayaç kullanman ve her kişi için farklı bir sayaç kullanman lazım mesela verdiğin bannerın linkini www.siteismi.com/yonlendir.html yaparsın html dosyasında yöneldnirme kodu olur aynı zamanda gizli bir sayaç koduda olur sende kaç kez tıklanmış görürsün eğer asp ve bazı kodlama dillerini kullanarak yaparsan daha farklı ve kolay olur.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 11.10.2008, 17:59

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: tktugberk Mesajı Görüntüle
anladığım kadarıyla web sitenden birisne banner verdin ve bu bannera tıklanma sayısını öğrenmek istiyorsun.
Aslında çok basit fakat html olarak sayaç kullanman ve her kişi için farklı bir sayaç kullanman lazım mesela verdiğin bannerın linkini www.siteismi.com/yonlendir.html yaparsın html dosyasında yöneldnirme kodu olur aynı zamanda gizli bir sayaç koduda olur sende kaç kez tıklanmış görürsün eğer asp ve bazı kodlama dillerini kullanarak yaparsan daha farklı ve kolay olur.

işte bana o kod lazım biri bana verebilirmi ben bilmiyorum yapmayı
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Yer: Adana / Dünya
Varsayılan 11.10.2008, 19:37

www.kaynakweb.info/sayac buraya gir burdan bir sayaç edin. Daha sonra yonlendir.html diye bir sayfa oluştur bu sayfanın içerisine kaynakweb.info dan aldığın sayac kodunu yerleştir. İçerisine birde <meta http-equiv="refresh" content="1;URL=http://www.siteninismi.com"> kodunu yerleştir. Bannerını da siteninismi.com/yonlendir.html şeklinde bir sayfaya url ver. Daha sonra bu sayfaya girilince hem senin siten açılacak hemde sayaç 1 tane artacak kaç kez tıklandığı gözükecek.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
acil fan lazım haccker55 Donanım 12 09.08.2008 10:23
acil SUMOROBOT lazım ... sabri0606 Teknoloji 0 23.03.2008 14:28
acil lazım... libertator Yazılım 6 13.09.2007 17:04
Acil Fax Programı Lazım SaHveMaT_com Yazılım 1 01.02.2005 01:23

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.