+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: domain hakkında soru
-
24.07.2009 11:30 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
domain hakkında soru
Arkadaslar soyle bir sorunum var. sirketimiz icin kendi capimda joomla kurmayi dusunuyordum ve daha oncesinde sirket tarafindan alinan hostta kurma islemlerine gectim ama alinan web alani 20 mb ve fiyat olarak da gayet fahis fiyattan aldiklarini gordum. Bu siteden domain de alinmis ve kaydettirilmis. Host u begenmedigim icin baska bir host a gecmeyi dusunuyordum ki bir arkadasim sagolsun kullanmadigi host unu verdi.
Su an o host u kullanmayi dusunuyorum ama oncelikle domain i o host a yonlendirmem gerekiyor. Bu yonlendirecegim host a da baska bir domain ayni sekilde yonlendirilmis bulunuyor. Tabii bizim buro nun satin aldigi hostingin domain sifresi ve kullici adi da yok. host panelden de baktim domain uzerine bir oynama yapamiyorum. gerci adamlara mail attim cevap bekliyorum bakalim ne diyecekler.
sormak istedigim satin aldigimiz domain e nasil ulasabilirim ve yeni host a nasil yonlendirebilirim? yonlendirecegim hosttaki daha onceden oraya yonlendirilmis olan domain i nasil kaldirabilirim? Arkadaslar cevaplarsaniz sevinirim biraz aradim internette ama bu konu hakkında bilgiye ulasamadim.
-
24.07.2009 13:04 #2Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2007
Yeni host'un ns adreslerini domain kontrol panelinden Dns değiştir diyerek değiştirebilirsin siten yeni host'a yönlenir 24-48 saat içinde.
Ayrıca aklında olsun domain ve host aldığın yer sana mecburen tam kontrollu plesk panel vermek zorunda.
Eğer memnun değilsen firmadan domain adresini başka firmaya transfer et.Ama domian transfer işlemi 45 gün kala yapılıyor, evelden alan varmı bilmem.
-
24.07.2009 14:08 #3
- Katılım Tarihi
- 2009
mail atmistim cevap gelmis adamlardan domain control panelinin kullanici adi ve sifresini veremediklerini soyledi. bir istek varsa arayip yaptirmam gerekiyormus. boyle birseye haklari var mi burasini anlayamadim.
-
24.07.2009 15:20 #4Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2007
Şirket domaini com.tr ise gerçektende veremezler çünkü com.tr odtü den kayıt ediliyor, eğer firman com.tr uzantılı alan adını odtu den değilde com.tr sattığını söyleyen bir özel firmadan aldıysa onlar kendi odtü panellerinden com.tr kayıt yapıp şirketlere satıyorlar.
Onun için panel yoktur.
Ama normal .com .net .tv gibi bir alan adı ise vermeleri lazım.
-
24.07.2009 22:47 #5
- Katılım Tarihi
- 2009
evet com.tr adres. nese sanirim biraz daha para verip hosttaki paketi genisletecem ve devam edecem 1 sene
Benzer Başlıklar
-
Ücretsiz co.cc domain hakkında
.Link tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 30.10.2009, 14:42 -
domain hakkında...
sermur tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 15.06.2008, 03:23 -
Domain satış karları hakkında bilgi
ismailkah tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 12.06.2008, 17:27 -
host domain hakkında sorum olacaktı?
pcdunyasi tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 24.02.2007, 20:04 -
host domain hakkında sorum olacaktı?
pcdunyasi tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 16.02.2007, 23:50

Alıntıyla Yanıtla

Battlefield 3 ü rahatlıkla oynayan PC...
Bugün, 13:50 / Donanım