PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

açıklama için tskler

Arkadaşım, çok siteyi takip ediyorum son zamanlarda alexa ya baktığımda bilgisayara ,teknolojiye,cep telefonu üzerine siteler alexa ilk 100 sıralamasında daha çok bulunmakta
    WeB TaSaRıM UzMaN
    tuncdesing

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...

Sağlık konusu hariç her türlü site para kazandırır. Özellikle Program İndirme ve Teknoloji siteleri bu devirde daha çok ziyaretçi çekiyor. Ama işin profesyoneli olmalısınız, ayrıca tek başınıza girmeyeceksiniz. Arkanızda en az 3-5 kişilik sağlam bir kadro olacak. Ziyaretçi çekmek içinde sosyal ağları kullanabilirsiniz. Bir konu paylaştığınızda, bunu Facebook sayfanızda yayınlarsanız siteye yüklü bir ziyaretçi çekebilirsiniz.

Bazılarına Program indirme sitesi veya teknoloji sitesi önerisini yapınca anında şu tepkiyi veriyorlar: Tamindir, veya DonanimHaber gibi siteler varken bizimkine kim bakar? Böyle düşünmeyeceksiniz. Ben 2009 - 2010 yılları arasında açılıp da çok büyük yerlere giren siteler gördüm. Önemli olan azim ve istek. Kaliteli ve iyi hizmet veren bir zite olursanız, kısa zamanda byük yerlere ulaşırsınız zaten...

Benzer Başlıklar

1. Nfsu2 Para para para
    TheHellboy tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.11.2004, 11:00
  2. java öğrenmelimiyiz bize ne kazandırır gelecekte
    WayneJunction tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 05.09.2004, 21:18