+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Site kurma yardımm acilll!!!!!!
-
08.02.2011 17:00 #1
- Katılım Tarihi
- 2011
- Yer
- mersin
Site kurma yardımm acilll!!!!!!
ARKADAŞLAR BEN SİTE KURMAK İSTİYORUM BU STE ÖĞRECİLER ÇİN OLACAK VE SİTE PARASINI ÇIKARMAK İSTİYORUM.REKLAMLAR VS. İNTERNETTEN PARAYLA SATIN ALINIYORMUŞ ANCAK BEN REKLMA FALAN YAPMAKK İSTYORUM.VE EN ÖNEML SORUN NASIL YAPACAĞIM ? BAZI PRORAMLAR VARMIŞ PARAYLA SATILAN BEN PUBLİSERDE DENEDİM ÖNİZLEYİNCE KOYDUĞUM MENÜ GÖRÜNMÜYOR SORUN GİDER BÖLÜMÜNDE MENÜYLE İLGİLİ BİRŞEY DE YOK !LÜTFEN YARDIM EDİN !!!!!!!

:roll:
-
12.02.2011 16:31 #2hataMisafir
Sorununuz tam anlamıyla anlaşılmıyor. Eğer bir site kuracaksanız ilk önce hosting ve domain satın almanız gerekiyor. Daha sonra html, asp veya php ile sitenizi tasarlamanız gerekiyor. Sitenizden gelir elde etmek istiyorsanız bazı firmalar reklamlarını yayınlıyorlar. Yanlız eğer tutulan bir siteniz yoksa para kazanmayı şimdilik unutun. Sitenizi yayın belli bir kullanıcı kitlesine ulaştıktan sonra reklam yerleştirin. Reklamı sitenize Dreamweaver ile yerleştirebilirsiniz. Buradan reklam alabilirsiniz
-
14.02.2011 10:46 #3
İsterseniz öncelikle tr.gg uzantılı ücretsiz bir site açın. Belli bir ziyaretçi kitlesine ulaştıuktan sonra domain ve hosting satın alarak ve reklam yerleştirerek yeni bir site açabilirsiniz ve önceki sitedeki ziyaretçilerinizi buraya yönlendirebilirsiniz.
-
14.02.2011 14:42 #4
öncelike yukardaki arkadaşlarında belirttiği gibi
1-domain---20-25 lira arasında
2-hosting---yeni açacaksın o kadar giriş çıkış trafiğin olmayacak başlangıç için yıllık 100 liraya olan paketler var onlardan al...ama limiti aşarsan pat diye kapanır siten sunucu tarafından öyle sağlam kişilerle çalışmalısınki trafiğin aşıldığı zaman sana yaa ek alan vermeliler yada sana haber edip krdşş senni trafiğin arttı haberin olsun ne yapalım ek paket almak isetmisin yoksa siteni kapatıcaz geçici süreliğine gibi...
3- forummu ..web sitesimi...bunları iyi düşün ..forumlarda iş yok..eğer vb forum alıcaksan lisansı 300-400 tl arasında ...
4-reklama gelirsek yine arkadaş belirtmiş yeni bir siteysen reklamı,para kazanmayı en az 1 yıl düşünmeyeceksin...kii 1yuıldan sonrada süper olman lazım sanalk ortamda kii masrafını çıkartasın..
bildiklerim bunlar...bunları ben yaşadım o nednele sana rahat rahat iletiyorum sallama değildir
-
15.02.2011 17:57 #5
- Katılım Tarihi
- 2011
- Yer
- mersin
Peki Hosting ve Domain ne işime yarayacak ? nerden alacağım ?
Benzer Başlıklar
-
farmville acilll yardımm
999lord999 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 02.06.2010, 01:02 -
cok acilll yardımm !!
cncnkcr tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 10.12.2009, 20:38 -
acilll yardımm!!!
osman_27 tarafından Windows 7 forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 15.11.2009, 00:53 -
Acilll yardımm.....çok önemliiii......
pscopathy67 tarafından Donanım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 17.10.2009, 20:36 -
Acilll yardımm
Life4Fight tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 18.06.2009, 12:28

Alıntıyla Yanıtla

Battlefield 3 ü rahatlıkla oynayan PC...
Bugün, 13:50 / Donanım