+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: Forum Sitem İçin Reklam
-
13.07.2011 13:50 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
Forum Sitem İçin Reklam
Arkadaşlar bi forum sitem var aktif üye problemi çekiyorum bunu nasıl aşabilirim.Reklam vermem lazım facebook demeyin oradad çok ergen insan var bu tartışma platformunda biraz daha olgun beyinli insanlara ihtiyacımız var
Bahsettiğim forum bir Beşiktaş forumu eskiden aktif üyesi çoktu son 7 ayda inanılmaz bi azalma var son 3 ayda hiç yok reklam mı ne gerekiyosa önerirmisiniz ? Zaten çok az Beşiktaş forumu var eskiden Forza Beşiktaş forumunun ardından gelen en iyi forumduk şuanda aktif üye sıkıntısından dolayı daha alt sıralardayız fazla uzatmıyayım bana reklam vereceğim günlük ziyaretçisi yüksek bi site önerirmisiniz ??
http://forum.bjkonline.com/Öğrenmenın en büyük düşmanı,bildiğini sanmaktır
Henry FORD
-
08.08.2011 20:16 #2
- Katılım Tarihi
- 2010
Google Adwords olabilir. Tam bilmiyorum hiç bakmadım ama bence süper bir şey. (Çünkü yayıncı siteleriyle çok içli dışlı. Hiç bir şey yaptırmıyor mübarek. Gıcık olur tüm yayıncılar.) Ama reklam verenler değil. Yayıncı dediğim Google'ın reklamlarını sitelerinde yayınlayanlar...
Benzer Başlıklar
-
Sitem Çok Ziyaretçi Aldığında Nasıl Reklam Alabilirim
haberyolu tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 06.08.2011, 23:56 -
yeni sitem ve ücretsiz reklam alanları buyrun arkadaşlar
asilkan12 tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 26.07.2010, 09:54 -
Forum Sitem İçin Moderator Arıyorum.
adBin1 tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 23.11.2009, 10:51 -
Benim bi forum sitem var reklam yapmak yasak mı?
nickcaqe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 23.09.2009, 22:47 -
Web Sitem İçin Oyun-Sohbet
Halil_balkan tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 01.06.2004, 14:53

Alıntıyla Yanıtla

Battlefield 3 ü rahatlıkla oynayan PC...
Bugün, 13:50 / Donanım