+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: MySQL Sorunum...
-
12.09.2011 20:36 #1
MySQL Sorunum...
Hemen hızlıca başlamak istiyorum arkadaşlar iyi forumlar...
İstediğim şu Navicat For MySQL programından DATABASE lerimi silmek düzeltmek eklemek daha doğrusu yönetmek istiyorum olay bu ama her ne hikmetse beceremedim 3 gündür bununla uraşıyorum artık travma noktasına eriştim aradım taradım yok yok yok bilgi cahilliği çekiyorum resmen öğrenmek isteyende öğrenemiyor birşey.HOST firmamla görüştüm adamın bana dediği tek laf "Ben bilmiyorum google'da ara" varmı böyle bişey cidden bu sorumsuzluk çıldırtıyor beni evet arkadaşlar elimde cPanel X var oradan phpmyadmin ile mysql yönetebiliyorum ama benim için çok büyük bi dezavantaj yönetmeyi ben Navicat for MySQL programıyla öğrendim vede acayip derece rahat kullanıyorum.
İp adreslerim kullanıcı adlarım ve şifrelerim hepsini yaptım ama programdan giriş yaptığımda bağlantı
"2003 Can't connect to mysql server on" hatası alıyorum.
Şimdiden teşekkürler.O artık Parduslu... (:
buraqp@w.cn
Benzer Başlıklar
-
Mysql 4.1'i kuramama sorunum
ozirus tarafından PHP forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 11.02.2006, 21:53 -
MYSQL
pcman tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 02.02.2006, 00:24 -
ASP+MySql
mesbaba8 tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 29.12.2003, 19:37 -
MySql ilgi bir sorunum var.(önemli)
nerden tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 09.12.2003, 13:42 -
mysql ne
madtery tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 24.03.2003, 22:28

Alıntıyla Yanıtla

Samsung galaxy ace mi sony ericsson...
Bugün, 14:25 / Mobil Aygıtlar