PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Arkadaşlar site yapmak istiyorum lutfen acil yardım :( :(

S.a arkadaşlar ben anadolu teknık lise 3 web tasarım ve programlamada öğrencıyım. site yapmakdan site işlerınden felan hiç anlamam lütfen bırı anlatsın sunu nasıl olacak domaın host felan dıolar. yanı nasıl yapacagım nasıl başlıyacagım brı yardım etsın

teknik lise 3 diyorsun sana hiç bir sey ögretmedilermi ben egitim alsam web muhendisi olurdum senn kadar

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...

Merhaba;

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, teknik lise 3 wep tasarım & programlama'da okuyorsunuz, fakat henüz bu konuda hiçbir bilginiz yok... Okulun eğitimi sıfırmış demek ki...

Neyse, geçelim nasıl site açıldığına, aşağıda verdiğim linkte çok detaylı bir şekilde açıklanmış: http://www.evbilgisayari.com/hosting...te-acilir.html

Bu arada @reveltime sitenizi beğendim, başarılar.

Öncelikle çok emek ve uğraş ister..Bunu söylemek lazım.

domain: etki alanı yani kullanıcıların sitene ulaşması için internet arama motorlarının sağladığı isim adı adres tescilidir.bunu sağlaman için tercihine göre örneğin ben yıllık google amcaya alan adı (domain için)20 tl ödüyorum..,,

hosting:server hizmeti sağlayan kuruluşlar;web siteni tasarlayıp yayına hazırladıktan sonra istersen kendi bilgisayarını server olarak kullanıp kurarsın.yeterli düzeyde işletim bilgin yoksa sık sık hacklar,hatalar vs vs.yada gidip siteni hosting hizmeti sağlayan bir firmada yayınlama imkanı sağlarsın.buda yıllık bir kaç yüz tl'ne mal olur ama en azından güvenli bir işletim sağlaralar siten için.
    tasarım için hotmail olmazsa olmaz ama başlangıç için hazır şablon kullanan proğramlarda hiç yoktan iyidir.

işte en basitinden bir kaç hazır şablon kullanarak web site tasarlayabilinecek dizayn proğramları..

Adobe Dreamweaver
    WYSIWYG Web Builder 7.6.4
    Web to date Türkiye
    BlueVoda Website Builder 9.1

neyse kaba taslakta olsa bu yadıklarımdan fikir edinirsin umarım..hadi kolay gele.

bende web tasarım 1. snf öğrencisiyim hangi programlarla uğraşmam grekr ?

Benzer Başlıklar

1. Site Link Değişimi Yapmak İsteyen Arkadaşlar Varmı
    sedat19 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 17.06.2011, 16:54
  2. Yanıt: 12
    Son Mesaj: 18.03.2011, 02:39
  3. ücretsiz site yapmak istiyorum.
    orhanhus tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 19.08.2010, 18:03
  4. arkadaşlar ben video sitesi yapmak istiyorum??
    mutlu1an tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 27.01.2010, 16:40
  5. site yapmak istiyorum ama
    haqan tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 23
    Son Mesaj: 18.10.2008, 19:30