PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Başlık: Site yayınlama

Varsayılan Site yayınlama

Merhaba arkadaşlar.php tabanlı yaptığım bir site var.veritabanı da kullandım.domain ve php,mysql destekleyen bir hosting aldığımda site dosyalarımı hosta atmam yeterli oluyor mu sitemin yayınlanması için?veritabanı dosyam için özel bir işleme gerek var mı?wampserver dan localde çalıştırırken içeri aktar yapıyordum çünkü.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

bence php tabanlı bir site yapmamışsın . Olay şu, mysql destekleyen bir hosting almışsın. veritabanı kullanmışsın ve veritabanı için özel bir işleme gerek varmı diye sormuşsun.
    o özel işlemi denemeden veritabanı yapamazsın zaten , şimdi veritabanı bilgilerini Mysql 'e aktarman lazım. Geneldede içeri aktarmak için mysql sitelerinde bi buton vardır. İnput, Load tarzı butonlara iyi bak. Yaptığın veritabanını böylece oraya yüklüyorsun. Yükleyemez isen zaten veritabanını kendin yapmışsın. Hemencek Mysql serveri üzerinden elle de yapabilirsin.

Mysql sunucun için host sahibinle görüş. Kolay gelsin !
    Oyun Yapımından, Photoshop dersleri ve DJ'lik programlarına kadar tüm dersler.
    www.pikselcanavari.tk

Alıntı Orijinalini Gönderen: Pc_rambo Mesajı Görüntüle
    bence php tabanlı bir site yapmamışsın . Olay şu, mysql destekleyen bir hosting almışsın. veritabanı kullanmışsın ve veritabanı için özel bir işleme gerek varmı diye sormuşsun.
    o özel işlemi denemeden veritabanı yapamazsın zaten , şimdi veritabanı bilgilerini Mysql 'e aktarman lazım. Geneldede içeri aktarmak için mysql sitelerinde bi buton vardır. İnput, Load tarzı butonlara iyi bak. Yaptığın veritabanını böylece oraya yüklüyorsun. Yükleyemez isen zaten veritabanını kendin yapmışsın. Hemencek Mysql serveri üzerinden elle de yapabilirsin.

Mysql sunucun için host sahibinle görüş. Kolay gelsin !
    Arkadaşım sadece takıldığım noktaya zahmet gösterip yardım etmen yeter benim için.yoksa kendi kafanda hikaye kurmana gerek yok.host aldığım felan yok.yaptığım siteyle hiç bir bilgin olmadan php diliyle hazırlanılan yönetici,üye paneli ve daha bir çok uygulamanın site üzerinden direk gerçekleştirildiği bir sitenin tarafından php tabanlı görülmemesi ona da bi yorum yapman o da ayrı bir komedi.gerçi ne görüp ne görmediğinin de önemi de yok.sadece sorum;
    localde wampserverla dışarı aktarla oluşturduğum sql uzantılı veritabanı dosyamdan siteyi yayınladığım zaman nasıl yararlanacağımla alakalıydı o kadar.
    En son pcpccik tarafından düzenlenmiştir: 19.10.2011 13:10

Benzer Başlıklar

1. ftp site yayınlama
    ozde35 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 12.03.2011, 21:14
  2. Site yayınlama???
    inSerenity tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 05.05.2010, 20:11
  3. joomla 1.5 site yayınlama yardım edin arkadaşlar
    haberyolu tarafından Yazılım forumunda