PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

Başlık: Müzik Portalı

Logo oldukça güzel..

Kolay gelsin.

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul // Bursa // Sakarya

ya bende font lara taktım desem kızarmsın bilmiyorum.. bu site tasarımı özellikle son 2 yıldır çok popüler olan bir tasarım türü (nasıl ki : üst e güzel bir iamge dosyası, genelde sayfanın enin kaplar tamamen, ve seçilmiş bir rengin tüm sitede uygfulanması, üstteki image dahil)
    kırmızıyı çok hoş kullanmışısn ve sitenin genelindede Trebuchet MS yazıtipini kullanmışsın ban görede iyi olmuş ancak üstteki yazı tipleri ise çok farklı. bir tanesi pixel font serileinden olan "04b" serisine ait.. diğer ikisi ise farklı iki font. bu kadar eleştiri alan bi logoyu değiştir demiyorum hatta aksine o yazıyı kendi zevkine göre donattığını haykırırmışçasına değiştirme. burda yazılanlar sadce yorum. dikkate alıp okuman yazıyı yazan insan/lar için yeterli.. ilgine sağol, iyi çalışmalar. çok hoş bi site..

esatağfurullah kızmak ne demek.siteyi buraya eleştirilmek için koydum ve sizlerin görüşlerine göre değiştireceğim.şu aralar yeni bi asp sitesi açıyorumda onun yüzünden fazla ilgilenemedim bu siteyle ama değiştirdiğim zaman bu konuya mesaj yazacağım.

Benzer Başlıklar

1. Çok Hoş Bir Müzik PortaLı
    KaLinKa tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 29.10.2010, 11:53
  2. 24 Saat Müzik,Müzik Hakkında Hersey.Geyik.vs.vs
    espirtlotus tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 04.11.2006, 02:03
  3. win98 de winampta müzik dinlerken arasıra müzik kesinti
    Stinger tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5