PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
21 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan yalan haberin doğru adresi

İki yıllık projemi nihayet hayata geçiriyorum.
    Haber portalı ve tamamen uydurma haberler.

www.yalanhaber.tk

test yayınına başladı

Bakalım Türk insanı olarak ne kadar yalancıyız

------------

Php-Nuke 7.6 kullandım, temayı kendim düzenledim.

-------------

Her türlü önerinizi bekliyorum..

Slogan çok hoşuma gitti bak bunu öncelikle söyleyeyim.
    Yalnız kişilerle ilgili asparagaslar umarım başına yasal ve yargısal problemler açmaz.Mesela şu Ferdi Tayfur ile ilgili haber,ve benzeri onlarca haber olacak bu şekilde belki yüzlerce binlerce.Kişilerin hak ve özgürlüğünü zedeleyici,küçük düşürücü haberler yayınlanacak bir sürü bunlar her ne kadar yalan olsada ve belirtilsede,insanların adı bir şekilde duyulacak,ayrıca biliyorsun bir çok salak insan var ülkemizde bunlara inanalarda olacak emin ol,bu yüzden ceza yiyebilirsin dikkatli ol.Başını hukula belaya sokma.
    Sana önerim hemen bir Kullanım Koşulları bildirisi hazırla,ve görünür bir yere bu haberlerin hiç biri doğru değildir.Eğlence amaçlı hazırlanmıştır bu site,gibilerinden birşeyler yaz ve bunlarıda kullanım koşulları bölümüne ekle.

Eğlenceli güzel bir site olmuş. Ancak haberler de dikkatli olmalısın. Ayrıca bir de domain+host alsan bence daha iyi olur

Başarılar..

Kolay Gelsin.

Site çok geç açılıyor.+ php yerine başka bir ley kullansan daha iyi olurdu..

Kolay gelsin.

İki yıl önce bu fikir aklıma düştüğünde itiraf.com çok popülerdi. Gördüm ki insanlar birşeyler uydurmaktan ve bunları okumaktan zevk alıyor.

Düşündüm ki yıllardan beri (en büyüklerinden bile) çoğu gazete, masabaşından uydurup halka doğru diye yutturuyorlar. Acınacak taraf, o gazeteye para verme hatasında bulunan masum insanlar da saf saf bunlara inanıyor. En sinir tarafı da, bu yayın organları (sert bir duvara toslamadıkça) hiçbir engellemeyle karşılaşmıyor.
    Dedim ki, madem "yalan" bu kadar rağbet gören birşey, öyleyse sadece yalan üzerine kurulu bir site yapmak gayet eğlenceli olur.

Daha önceleri bu fikrimi CoMeX'le ve birkaç kişiyle paylaşmış, beraber yapalım demiştim, ancak pek rağbet olmayınca öyle kaldı.
    Şimdi iş başa düşünce, elimden geldiğince kendi başıma yapayım, gerisi bakalım nasıl olur diye işe giriştim.

-----

Sizin de anladığınız üzere amaç kimseyi küçük düşürmek, birilerine hakaret etmek değil. Fakat yine de bunu belirten ve haberlerin sadece eğlence maksatlı olduğunun altını çizen bir yazıyı, anasayfadan duyurmak daha doğru olacak.

-----

Host konusunda gerçekten muzdaribim. Düzgün bir host bulsam hemen yalanhaber.com domainini alacağım. Fakat paralı ve ucuz olan hostların aylık banwith limitleri çok kısıtlı. Verdiğin paraya bile değimeyecek. limitsiz veya yüksek limitli banwithi olan bir host almaya kalksam da çok pahalı, ilk etapta o kadar para vermek istemiyorum.
    Şimdilik bir süre ücretsiz servislerle idare etmek istiyorum. Host.sk dan aldım web alanını, fakat direkt yönlendirmeye izin vermediği için yalanhaber.tk adresini başka hosttan bir html sayfasıyla asıl sayfaya yönlendiriyorum.
    Tabi bu da ilk açılış süresini baya bir uzatıyor.

Umarım daha uygun bir web alanı bulur ve yalanhaber.com adını da alıarak daha güzel bir siteye dönüştürürüm.

----

Ayrıca ana sayfadaki haber bloklarının çerçevelerinin çok ağır olduğunu düşünmeye başladım. Daha hafif grafiklerle değiştireceğim.

----

YALAN da olsa katkılarınız için teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. İşlemci dünyası YALAN DÜNYA
    JGUITAR tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 27.01.2007, 00:14
  2. Haberin genç adresi
    gafman tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 02.01.2007, 13:28
  3. Yalan Haber