+ Başlığa Yanıt Yaz
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
18.01.2006 21:47 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
Web sitenizin ücretsiz reklamını yapalım
Merhaba arkadaşalar. Öncelikle umarım topic sorun oluşturmaz.
Web sitenizin ücretsiz reklamını yapmakla ilgili detaylı açıklamayı aşağıdaki linkte yaptım.
http://www.maxi-download.com/content/view/14/1/
Uzun süre önce açtığım bir web sitem vardı. http://www.maxi-download.com İlgilenmiyordum Artık bir el atmanın vakti geldi.
Program eklemek tek başıma zor oluyor elbette. Ben de böyle bir yöntem geliştirdim kendimce.
30 Program ekleyen için 30 gün boyunca ücretsiz reklam yapılacak. Bu bir web sitsi yada bir ürün olabilir fark etmez. Ayrıca reklam www.maxi-download.com ve www.exskin.com da yapılacak.
Bu arada programlar sunucuya upload edilmeyecek sadece foruma programların linki ekleneeck bende onları siteye ekleyeceğim.
İlgilenirseniz sevinirim
myxparadise@msn.com
-
19.01.2006 01:43 #2
- Katılım Tarihi
- 2006
yapıcı olması adına ,sana katkısı olması adına eleştirecegim ! bu kadar özensin ve görsel yönü zayıf bir joomlaya kimse reklam vermek istemez inan bana 30 degil 3 program bile upload etmez bende bir joomlacıyım ve sonuna kadar da joomla diyorum taa 2 senedir kimse adını bilmezdi ben mamboyu gece gunduz kurar kurar çökertirdim ama lütfen birazda gorselliğe temana önem ver yemyeşil gözüm zor seçiyor ve estetik sıfır inan ki ben burada kendi sitemin reklamını yapmak için üye oldum ama senin siteni görünce bunları yazmadan edemedim lütfen affet ama soylediklerimi unutma tema + içerik bunlar çok onemli diyorum daha basarılı olmanı temenni ediyorum...
-
19.01.2006 21:16 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
eleştiri için çok sağol dostum. Sana bir şey söyleyeyim o kadar çok tema baktım ki artık joomla için tema aramaktan gına geldi. Sonunda kendi template galerimi oluşturdum
. Ama artık templateler ile uğraşmak istemiyorum. Ama exskin.com da bu temayı tanıttığımda herkez çok beğenmişti. Ben temayı eleştirmene gerçekten çok şaşırdım. Benim hoşuma gidiyordu ama içime kurt düşürdün. Ben görselliğe çok önem veren birisiyim. Şimdi gene template aramaya başılıcaz sanırım. Zaten tema yapmayı bile öğrendim temalarla uğraşmaktan. joomlanın en sinir olduğum yanı tema sistemi zaten. Piyasada okadar çok rezil tema varki belkide ondan sevmiyorumdur.
Bu arada siteyi gören arkadaşlar tema hakkındada yorum yaparlarsa sevinirim.
-
19.01.2006 22:28 #4
- Katılım Tarihi
- 2006
mamboda yani joomlada şu tema sorunu zaten uluslar arası bir sorun haleine geldi ya inanılmaz güzel temalar var ama bi bakiosun modul yerlesim sistemi berbat modul dizilimi mukemmel olanı buluosun ama oda senin ki gibi çirkin
şaka bi yana inan seni çok iyi anlıyorum 2 gün boyunca yuzlerce temaya tek tek bakmısımdır ve bu ara ara her bir yeni site baslangıcında yasanmıstır bende artık css ten hallediyorum işimi ,bak bu arada tam dedim ya adama cok acımasızcamı eleştiri yaptım acaba tekrar bakiim şu siteye dedim bu seferde bannerındaki hatayı fark ettim eminim sen bunun farkında degilsin cunki gorselliğe onem verdigini soyledin şimdi sitene girip sitenin en sağ üst tarafına bannerın altına bakarmısın ?
1mm buyuk :P yani b1.jpg g1.jpg den bir milim büyük ve inanılmas kötü duruo :lol: temanı daha dikkatli inceledim modul pozisyonları ve ebatı çok ideal çok guzel ama nie yemyeşil linkler var abijim ben o olaya bi anlam veremedim bunlar bi yana forumunda smf nin en igrenç temasınnı kullaniosun bak ben şu an bir site kuruyorum meşhur pepe metine fenerbahçe portalı yani gelde smf temasını nasıl yaptım bir göz at umarım fenerlisindir :wink: http://www.1907fenerbahce.org/forum hee daa bitmedi devam edicem eleştirilerime sen şu siteyi duzgun renk tonlarına sokana kadar...
-
19.01.2006 23:39 #5
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İstanbul
merhaba,
G-Rey-Reen adlı temayı ben yaptım. Buradaki önizlemeye bak. Bu temanın default hali. yani bannerda hiç bir taşma falan yok. myxparadise sitesinde temayı editleyip bir sağ blog eklemiş bu eklenti veya başka birşey kayma yaratmış olabilir. Yeşil linkler o konuda haklısın biraz sönük kalmış. Ama kullanıcı bundan hoşlanmıyorsa css den değiştirebilir...
Benzer Başlıklar
-
Web Sitemin Reklamını Ücretsiz Nasıl Yaparım ?
bingo1 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 26.01.2012, 20:11 -
Bannerınızı gönderin sitemizde ücretsiz reklamınızı yapalım.
mguler18 tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 06.12.2006, 13:31 -
Google Web Sitenizin Istatistiğini De Tutuyor
JUSTIN_T11 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 05.10.2006, 12:58 -
sitenizin üyesini arttırma
ergin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 06.07.2006, 12:23 -
Sitenizin Üye Sayısını Kolayca Attırın!!
LaTReLL tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 22.05.2006, 07:35

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım