PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Şu site güvenili mi(www.kitapyurdu.com)?

Arkadaşlar kitap alacağım ve www.kitapyurdu.com adında bir site buldum. Eğer aranızda kullanan varsa güvenilir olup olmadığını yazabilir mi?

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    istanbuL

Varsayılan Re: Şu site güvenili mi(www.kitapyurdu.com)?

Arkadaşım başlığı yalnış yere açmışsın bilgin olsun, internet bölümüne taşıyabilirsin :wink:
    bildiğim kadarı ile kitapyurdu.com uzun zamandır faaliyet gösteren ve hatta bir çok webtasarımıyla ilgilenen bir çok kişiye yardımcı olmuştur banner vererek. ayrıca alış veriş yapanlardan bir kotu yoruma rastlamadım.
    Tel:0212-5140571 dahili 27 Fax:0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
    adres ve telefon belitmişler temas kurabilirsin Kolay gelsin

Şimdiye kadar onlarca kitap aldık. Türk internet kitapçılığında en iyi sitelerden biri olduğunu söyleyebilirim. Özelliklede kitap çeşidi ve stokta bulundurma oranları diğer kitap satışı yapan sitelerden daha iyi.

Varsayılan Şu site güvenili mi(www.kitapyurdu.com)

kitapyurdu ve idefix gibi siteler online kitap satış sitesi olarak bayağı eskidir bu yüzden güvenilir sitelerdir. Ancak yine de tek bir siteye bağlı kalma derim e-ticaret sitelerinde ki artıştan dolayı yeni açılan siteler çok cazip kampanyalar uyguluyor bu yüzden arada farklı sitelere de göz atmak lazım mesela www.kitapelinizde.com ve www.kitapnehri.com sitelerine de bakabilirsin ben buralardan bi kaç kez alışveriş yaptım ve bi ara bedava kitap kampanyası yakaladım. sonuçta para veriyoruz böyle kampanyaları kaçırmamak lazım

bu siteden 5 veya 6 kere kitap aldım gayet başarılı bir site ve güvenli gönül rahatlığıyla alabilirsin kitabını

Benzer Başlıklar

1. bedava site yapmam için hangi site gerekiyo yer almam için
    gurkan_ozkan tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 04.06.2010, 21:28
  2. Bildiğiniz site temaları olan bir site varmı?
    Ensar tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 10.02.2009, 02:24
  3. GUI Site - Grafik arabirimli site
    fst tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 14.03.2006, 22:19
  4. asp site için hazır site temalarını nerde bulurum?
    PcCrazy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.05.2005, 14:17
  5. asp site için hazır site temalarını nerde bulurum?
    PcCrazy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 18.05.2005, 13:15