PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Yalan Haber

Varsayılan Yalan Haber

Mrb. bir iki günder evde can sıkıntısından ne yapacağımı bilmez haldeyken amatörce yaptığım website lere bir tanesini daha ekledim. Gerçi yaptığım hazır siteleri kendimce editlemek ama neyse

Eğer sporgazeteleri okuyorsanız şu yaz döneminde gazetlerin hergün birini bir takıma transfer ettiklerini, hayali röportajlar yaptıklarını, milleti kandırmaktan başka bir şey yapmadıklarını görürsünüz. hele birde attıklarından biri yanlışlıkla transfer oldumu eyvah görün ozman tantanayı." Biz söylemiştik, iki hafta önce yazmıştık vs." diye sürer gider sonrada o gazla bir ton yalan daha söylemeye devam...

İşte böyle bir spor yazarlığı anlayışının oluğu bir ülkede kendimce yalanların ne boyurlara ulaştığını göstermek için basit bir site yaptım. gazetelerin baş sayfalarında çıkan transfer haberlerini bir sitede topladım. Beğeniceğinizi ve takip ederken gülceğinizi umuyorum.

unutmadan söylemek isterim. Dün bir gazete Fenerbahçenin transfer listesini vermişti. ibrahimovic, baptista,tristan,luis fabiano, oliveira, trezeguet... yani artık siz düşünün diğer takımların transfer dosyalrını

Sitenin adı yalanhaber. Adres derseniz ise
    http://yalanhaber.phpnet.us

yorumlarınızı bekliyorum

Anasayfa için hazır tema kullandınız sanırım.Anasayfası güzel olmuş diğer yerler o kadar iyi tasarlanmamış..

Kolay gelsin...

sence bu haber yalanmı? :wink:

:lol: :lol:

Seni kınıyorum, benim fikrimi nasıl çalarsın !!

:lol:

Şaka bir yana, eğer vakit ayırp tekrar düzenleyebileceksen (Php-Nuke den anlıyorsan) sana sitemi vereyim.

http://yalanhaber.host.sk

Geçen sene yapmıştım. Sonra askere gidince ilgisizlikten örümcek ağları sardı her tarafını.

Eğer bu konuya ilgin varsa, güzel bir şeyler yaparsan, çok hoşuma gider

Benzer Başlıklar

1. İşlemci dünyası YALAN DÜNYA
    JGUITAR tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 27.01.2007, 01:14
  2. yalan haberin doğru adresi
    shahan tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 20
    Son Mesaj: 09.08.2006, 09:53
  3. 1 temmuz yalan oldu galiba..
    lasvegaswings tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda