PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Web İnceleme
Bu Sayfayı Yenile Www.mutluarabam.com
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#16) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 09.08.2007, 18:02

Sayın ozcancem yorumlarınız için teşekkür ederiz.Sayfanın rengi konusundaki yorumunuza katılıyorum.Ancak onuda kullanıcılara bıraktık.sitenin üzerinde renk seçeneklerimiz var.Ziyaretciler istedikleri gibi kullanabilmeleri adına.Bu arada bu platformumuzun aynısını paket halinde satışa sunmaktayız.Yani profesyonel araba sitesi yapmak isteyen arkadaşlara duyurulur.Hiçbir web bilgisi olmadan.tamamen türkçe kontrol panelimizden istediklerini yapabilirler.hemde siteniz saniyede güncellenir.İrtibat için www.mutluarabam.com iletişim iletişim bölümümümüzü tıklayınız.
Alıntıyla Yanıtla
  (#17) Eski

Arrow Siteniz Gerçekten Çok Başarılı Görsel Olarakta SÜPER ::: - 14.08.2007, 18:31

Siteniz gerçekten 2.El Araç Platformunda ayrı bir yere sahip.çok etkili bir tasarım ve hizmet.böyle bir sitem olmasını isterdim doğrusu.Bunun ile ilgili sizinle görüşüp böyle bir site yaptırmak istiyorum.En kısa zamanda sizi arayıp görüşeceğim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Alıntıyla Yanıtla
  (#18) Eski

Wink Başarılarınızın devamını dileriz. - 14.08.2007, 18:33

Sitenize araç ilanımızı verdik ve gerçekten çok kısa bir sürede yayına kabul edildi.çok teşekkür ederiz.başarılarınızın devamını dileriz.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

55 gösterim, 6 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

82 gösterim, 6 yanıt

74 gösterim, 8 yanıt

749 gösterim, 14 yanıt

77 gösterim, 7 yanıt

76 gösterim, 5 yanıt

87 gösterim, 5 yanıt

141 gösterim, 11 yanıt

52 gösterim, 6 yanıt