forum.ceviz.net Oldukça kültürlü insanların bir araya geldiği bilgisayar programlamadan bilişimin her dalına kültürel sohbetlerin yapılabildiği güzel ve kaliteli bir forumdu. Fakat bir zamandır site ortalardan kayboldu. Mali konulardaki anlaşmazlılar olduğu söylenen bazı rivayetler arasında. Başka nedenlerde. sonuç ne olursa olsun. Kaliteli bir forumdu en yakın zamanda eski haline gelmesi için ne gerekiyorsa herkesin üzerine düşeni yapacağına inanıyor. Dolaşan rivayetler dışında bilgisi olan varsa burada paylaşırsa sevinirim.
Evet ceviz.net güzel bir forumdu. En son yanlış hatırlamıyorsan Doctus ta bununla iligi bir yazı okumuştum. Forum yazarları gelir dağılımındaki adaletsizlikten ve foruma zamanında bazı harcamalar yapan birinin reklam ve diğer gelirlere forumdakilerden habersiz el koymasından dolayı anlaşmazlıklar çıkmış. Şuan kızağa çektiler forumu. Yeni bir oluşum olacağından bahsediliyordu yazıda sonradan ne oldu bende bilmiyorum.
Forum her ne kadar güzel ve kaliteli olursa olsun, moderatörlerinde iş yoktu maalesef. Kişi banlamayı bir halt zanneden adamlarla olmaz bu işler. Siteyi eleştirdim diye beni banladılar. Kaldı ki ağır laf ta kullanmamıştım. Herkes hak ettiğini bulur eninde sonununda. bu site de olabilir kişi de.