PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Web İnceleme
Bu Sayfayı Yenile Fotokaradeniz Fotoğraflarla Karadeniz
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan Fotokaradeniz Fotoğraflarla Karadeniz - 12.08.2007, 12:42

Karadeniz Fotoğrafları Fotokaradeniz Karadenizin kültür ve turizmine katkı sağlamak amacıyla 3 gun once hızlı bır kararla açıldı. Sitenin amacı profosyonel fotoğraflarla karadenizin turizmine katkı sağlamak ayrıca bilgi bloguyla insanları karadeniz hakkında bilgilendirmek.

Kural dışı başlık açtıysam hatam affola..
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

ozcancem Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 12.08.2007, 19:38

Kardeşim sitende virüs var haberin ola kullanıcılara bulaştırıyosunOo kadar günahsız kullanıcıya yazık etme bi an önce önlemini al lütfen...

En son ozcancem tarafından düzenlenmiştir : 12.08.2007 19:42.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan 12.08.2007, 23:48

Yaw arkadaşlar herkes dıyoda bu uyarıyı bende vermıyo bırde bu virusu nasıl bulcaz bı anlasam acaba kullanıcıların yolladığı fotoğraflardamı var bişi
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 13.08.2007, 00:32

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: ozcancem Mesajı Görüntüle
Kardeşim sitende virüs var haberin ola kullanıcılara bulaştırıyosunOo kadar günahsız kullanıcıya yazık etme bi an önce önlemini al lütfen...
Kardeşim ıyı dıyonda avst kaspersky nod32 hepsıyle denedım yok yanı bende gostermıyor anlamadım gıttı. Adı ve yerını solersen çok hoş olur..
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

ozcancem Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 13.08.2007, 10:55

Valla bilmem kardeş ben kaspersky kullanıyorum sitene girince yolladı virüsü aslında trojan siteni yasaklı listeye aldı...

Bu trojan benim sitede olmuştu...Ben ftpden bütün dosyaları silip yeniden yükledim ve kurtuldum...Bu virüs genellikle index.php,index html,default.asp gibi sayfalara kendini yazıyor...www.netopsiyon.com da burda o konu hakkında forumda aratırsan yazıları bulabilirsin....
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Gerçeküstü (fotoğraflarla) İstanbul turkceye_evet İnternet, Ağ ve Güvenlik 1 23.11.2003 13:53

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.