PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Post Türkiyenin görsel video egitim sitesi

Web programlama ve Web tasarım dersleri üzerine kurulu olan sitemiz 15 Aralık 2007 tarihi ile yayına başladı.

Sitemizin amacını açıklamak istiyorum ilk önce,bizim bu işi yapmızdaki en önemli sebeplerden birisi,bu işe merak sarmış kişilere bilgi vermek.Biz webanlat.comu topluma fayda saglası için açtık.Bu işe meraklı arkadaşlarımıza bir bilgi veriyorsak ne mutlu bize,amacımızın egitim oldugunu unutmayalım.

Sitemizi ziyaret etmeniz dilegiyle,İyi çalışmalar

www.webanlat.com

Sitemizdeki başlıca konular:Asp.net-C#-Vb.Net-Visual Basic-Photoshop-Css-Xml-Frontpage-Javascript-dreamweaver-flash-php-html-ASP-fireworks-windows dersleri.( Önde Gelen Görsel Videolar Asp.net - C# )

şimdiden sitemize gelenlerede ve gelmeyenlerede teşekkürlerimi iletiyorum.iyi çalışmalar.

güzel sitee ellerinize sağlık herşey sade ve net çok iyi tasarlanmış aynı çizgide devam edersiniz başarılı olacağınıza inanıyorum bu yazıdansonra ben üyelik işlemini halledeyim birde şu anda bilmiyorum ne var ne yok ama flash ile banner tasarımını yayınlarsanız benim çok işime yarar ayrıca bu konuda çok istekler var forumlarda tavsiye niteliğinde değerlendirebilirsiniz. kolay gelsin başarılar...

Amacınız çok güzel...
    Site sade içerik doyurucu

Başarılarınızın devamını dilerim

Benzer Başlıklar

1. Sen de Çiz-Türkiyenin Çizim Sitesi
    logo tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 22.07.2007, 23:15
  2. Türkiyenin Oyun Sitesi V2.0
    AboNEXT tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.08.2005, 08:38