PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Web İnceleme
Bu Sayfayı Yenile Yine, Yeniden Arabaoyunlari ve Eglenjeli
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan Yine, Yeniden Arabaoyunlari ve Eglenjeli - 20.07.2008, 16:04

Çok eski bi geçmişi olan sitem, öss okul derken 2 senelik bir bakımsızlığn ardndan Tekrar yenilendi ve hizmetinize yep yeni yüzüyle açıldı. Sitemide en son yapmış olduğum eglenjeli.com ile birleştirdim. 2000 den fazla flash oyunla hizmete girdi.

Site adı: Araba Oyunları
Adres : www.arabaoyunlari.net
İçerik : Araba oyunlarıyla ilgili son haberler, araba oyunlarıyla ilgili Flash Oyunlar, Eklentiler (Yeni Arabalar, Yollar vs.), Spor arabalar hakkında bilmek istedikleriniz, teknik özellikleri vs. ve her şeyi tartışabileceğiniz forum.

Eklentiler

Şu anda sitemizde NFS: Most Wanted için onlarca yeni araba bulunmaktadır. Ferrariden, fiata, daciadan, yeni lamborghinilere kadar bir çok yeni model bulunmakta.

NFS: Prostreet içinde 16 yeni araç ve 2 yeni track mevcuttur.

[hr]

Site Adı: Eglenjeli
Adres : www.eglenjeli.com
İçerik : Ne ararsanız elinizin altında bulunması için yaptığım sitede. Flash Oyunlar, Konsol ve Bilgisayar Oyunları hakknda haberler, Günlük yerli yabancı Gazeteler, Cep telefonlarıyla ilgili bilgiler uygulamalar oyunlar, Webmaster Konuları (kodlar, templateler, scriptler, pagerank sorgu, whois sorgu), Sohbet, Canlı Televizyon yayını, Canlı Radyo yayınları, yerli yabancı diziler, kaliteli web-proxy, youtube videoları, arabalar, tckimlik no sorgu, internet hız testi, dünya saatleri ve çok daha fazla konu sitemizde mevcut.

Site Adı: Eglenjeli Oyun
Adres : oyun.eglenjeli.com
İçerik : 1800 den fazla flash oyun ile canınızın sıkılmıyacağına size garanti verebiliriz ve Her geçen gün yeni oyunlar sitemize eklenmektedir.

Forum: forum.eglenjeli.com
İçerik : Her türlü konu. Bazıları. Arabalar, WOW, Mizah / Komedi, MSN messenger, İnternet dünyası, Spor, Müzik dünyası......

Tüm yorum, eleştiri ve önerilerinizi bekliyoruz teşekkürler.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

mourners Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: Iced Earth
Varsayılan 21.07.2008, 10:06

site domaini türkçeyi katletmiş eglenjeli diye kelime olmaz.

Bir düşüncem var. Bir tür soyutlama, ancak ben gerçekte yokum.Sadece hayali bir varlıktan ibaretim.Soğuk Bakışlarımı gizlemeyi başarsamda, ve sizinle tokalaşırken siz elinizi sıkan eti hissetsenizde ve hatta yaşam tarzlarımızın birbirine benzer olduğunu zannetsenizde, ben aslında orda değilimdir...
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 21.07.2008, 16:24

yonja die bi kelimede olmaz....

Günümüzde böle şeyler, ilgnç isimler raabet görüo hoş die şeettim...

sanki piyasada boş domain var bilmiosn knşysn! :@

En son istasyon tarafından düzenlenmiştir : 22.07.2008 17:56.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
yine bir max payne yine bir hata yardımlarınızı bekliorm. lütfen banT Oyunlar 7 28.12.2007 13:29
Zone Alarm Pro bilgisayarımı mahvetti yeniden yüklesem yine mahveder mi? tugrulgulersoy Windows XP 7 12.11.2007 14:29
Ne aramıştınız? Eglenjeli.com istasyon Web İnceleme 2 22.07.2007 12:55
Yine Yeniden Amerika TeCH_MaN Teknoloji 0 13.01.2005 19:46

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

4 gösterim, 0 yanıt

71 gösterim, 7 yanıt

3 gösterim, 0 yanıt

110 gösterim, 8 yanıt

87 gösterim, 9 yanıt

198 gösterim, 23 yanıt

26 gösterim, 2 yanıt

12 gösterim, 0 yanıt

9 gösterim, 0 yanıt

98 gösterim, 5 yanıt

253 gösterim, 21 yanıt