PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Web İnceleme
Bu Sayfayı Yenile www.borabicakci.com
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Smile www.borabicakci.com - 22.07.2008, 16:03

Hepinize merhabalar pcnet/forum kullanıcı arkadaşlarım. Aylık olarak takip ettiğim pcnet dergisinde piri reis köşesinde sitemin tanıtılması için gerekli basvuruları yapıyorum sürekli ama editör'ler yayınlanmaya değer görmüyorlar sanırım :=) bende bu burada sizlere tanıtmak istedim.

Bu site benim kişisel web sayfam. içeriğinde reklam yada warez dağıtımı gibi argümanlar yok. Tamamen kendim ile alakalı :=)

Tasarımını yeni değiştirdim. Çizimleri ve asp kodlaması ile herşeyi tamamen bana ait. Template veya benzeri hiçbir ALINTI yoktur. Menü bölümünü şimdilik öyle düzenledim. Daha sonra üstte ki fotoğrafı flash ile yapıp menü'leri oraya gömeceğim. Şimdilik bu şekilde yayınladım.

Olağanüstü bir yapıt değil :=) ama ben yaptığım işi beğendim. Umarım sizlerde beğenirsiniz.

Fikirlerinizi paylaşır, ziyaretci defterimi karalarsanız çok sevinirim

Değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.

www.borabicakci.com

------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar hiç mi fikrini belirtmek isteyeniniz yok ?

www.istereklam.net İnternet Reklamlarında 1 Numara

En son trigger55 tarafından düzenlenmiştir : 06.08.2008 16:40. Sebep: güncelleme
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni başlık açamazsınız
Yanıt yazamazsınız
Eklenti gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB kodu Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul