Domain: WordPress Türkiye Teknik Destek Sitesi
İçerik: WordPress teknik destek sitesi
Site Amacı: WordPress scripti kullanan veya kullanmak isteyen webmasterların buluşmasını sağlayarak gerek hoş bir ortam oluşturmak gerekse WordPress sorunları ve genel webmaster sorunları üzerinde dayanışmasını sağlamak.
Kısa Tanıtım Yazısı: Bir süredir açmayı düşündüğüm "WordPress Teknik Destek Sitesi"ni sonunda yayın hayatına soktum. Bu siteyi açma amacım sadece hobi. Kendime ait wp sitelerim var ve benim gibi wp ile ilgilenen bir çok kişi var. Bu insanları bir araya getirerek güzel bir ortam oluşturmak istedim ve Wp.Gen.Tr doğdu. Umarım istediğim gibi wp kullanıcılarını bu çatı altında bir araya getirebilirim. Siteye gelecek üyelerden huzuru bozmamaları ve biraz anlayışlı olmaları dışında hiç bir beklentim yoktur. Bazı sorular gelecektir "Wp teknik destek sitesi açmışsın ama wp konusunda kendine bu kadar güveniyormusun?" diye. Cevabını peşin peşin vereyim; Wordpress konusunda ahkam kesecek kadar derin bilgi sahibi değilim ancak zaten baştada belirttiğim gibi esas amacım wp kullanıcılarını bir araya getirerek güzel bir ortam yaratmak. Yani sorunu olan kişilere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım elbette ancak herşeyi de bilmem mümkün değil, bu noktada buradaki üyelerin dayanışması devreye girecektir.
Neyse ben lafı fazla uzattım sanırım wp.gen.tr vatana millete hayırlı uğurlu olsun...