PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Thumbs up Sayfalar.com Webmasterlarin hayati artik daha kolay.

Eskiden sadece websitenizin ziyaretçi sayısını takip ederdiniz. Eğer artıyorsa iyiye işaret düşüyorsa kötüye işaretdi. Artık gelişen teknoloji ile birlikte webmasterların takip etmesi gereken yeni kavramlar oluştu Page Rank, Alexa Sıra, Backlink gibi. Bu yeni kavramlarda en az ziyaretçi sayısı kadar önemli. Bir çok webmaster bu verileri farklı sistelerden takip ediyor veya etmeye çalışıyor.

Şimdi hayatımızı kolaylaştırıcak bir servis var hemde Türkçe. Sayfalar.com (www.sayfalar.com) bize Alexa Sıra, Backlink, Page Rank gibi sitemize ait verileri tek bir sayfadan izleme şansı veriyor. Hatta eğer isterseniz bu verilerde değişiklik oldukça size e-mail ile haber veriyor. Yeni başlayan servise ücretsiz üye oldukdan sonra sitelerinizi ekliyorsunuz. Eklediğiniz siteleri onaylayıp webmaster portföy sayfanızdan bu sitelere ait tüm verileri takip edebiliyorsunuz. Kolay kullanımlı, başarılı bir servis. Kullanmanızı tavsiye ediyorum.

http://www.sayfalar.com

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    Adana / Dünya

bana biraz kötü geldi açıkcası bir link sitesi için uye olmak saçma bir durum ve link sayısı biraz az sanırım. Benim tavsiyem www.sitegoster.com webmasterlara özel hizmetler veriyor bilgisayar programı var vs.
    iyi çalışmalar.

bana biraz kötü geldi açıkcası bir link sitesi için uye olmak saçma bir durum ve link sayısı biraz az sanırım. Benim tavsiyem www.sitegoster.com webmasterlara özel hizmetler veriyor bilgisayar programı var vs.
    iyi çalışmalar.
    Bana mesaji okumaktansa sitenin adina bakarak yorum yaptiniz gibi geldi. Sayfalar.com un link sitesi ile uzaktan yakindan alakasi yok. Sayfalar.com webmasterlara ucretsiz servisler sunan bir site.

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    Adana / Dünya

özür dilerim girdiğimde en iyi webmasterlar en yeniler gibi alanı görünce birde domain da uygun olunca üstüne birde en iyi webmasterlar yazan yerden birisine tıklamayınca bende iyice link sitesi izlenimi uyandırdı sitenin en sevdiğim yönü pr backlink ölçümü yapan kısmıydı.
    Tekrar özür dilerim.
    İyi çalışmalar.

Hayir aslinda haklisiniz siteye girince verilen ilk izlenim bir tur toplist sitesi gibi... Ama sitenin farki sizin icin siteniziniz page rank, backlink, alexa verilerini duzenli olarak kontrol edip degisikliklerden sizi haberdar etmesi.

Benzer Başlıklar

1. Hayati önem arzeden Klasörüm uçmuş:((((
    blondbaby tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 05.07.2008, 14:07
  2. macromedia flash programi zor. daha kolay ve basit program ?
    poweronpenguen tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 04.02.2006, 03:22
  3. fla dosyasini macromedia flash dan hangisi daha kolay duzenl
    poweronpenguen tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 31.01.2006, 20:31
  4. C++ - Delphi hangisi daha kolay ..
    emreka tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 25.05.2003, 23:29
  5. Apache yerine krulumu daha kolay olan BadBlue ve yanında Php