PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Wink "İngilizce'nin En "Pratik" Adresi"

En önemli dilerden olan İngilizce'nin pratik olarak bulunduğu www.englishtime.tr.gg sitesinde öğrenebilirsiniz.Ayrıca sitedeki kampada katılabilirsiniz.Ayrıntılı bilgi site içinde.İletişim içinde İletişim Formunu Kullanınız...

teşekkürler ama kampların ücretlerini göremedim.. bir de hangi seviye için daha uygun acaba ? belli bir seviyede ingilizce diyor ama böyle kurslarda intermediate eğitim oluyor... daha üst seviyeden başlayan bir kurs var mı_? advanced english kampları felan ayrı mı olcak?

Web sitemizde kamp seçeneğimizin genel bilgilerini öğrenmek için İletişim formuna mesaj atabilirsiniz.Mesajınız saat 19:00 a kadar cevaplanabilir.Çünkü iletişim hatları 19:00 da kapanıyor.Bu arada sitemizde yazılı olarak eğitim verilmektedir.Bu bilgiler ile ilgili olarak genel eğitim kategorileri,seviyeler gibi bilgileri öğrenmek için info.englishcamptime@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.gerekli bilgiler en az 3 iş günü içinde size ulaşacaktır.Teşekkürler...

EnglishTime.Tr.Gg Yönetimi

Online İletişim Hattı : englishcamptime@hotmail.com 20:00'a kadar açıktır...

Sitenin tasarımını değiştir.[Ama basit olarak değil internetten bulup değiştirmek daha güzel duruyor daha güzel tasarımlar var] Gereksiz HTML kodlarını kaldır. Ya da daha düzenli birşekilde koy kodları. İçerik bölümünün altındaki web siteyi kaldır, açılmıyor. Yardım istersen -->englishwithme.tr.gg

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 29
    Son Mesaj: 27.03.2010, 19:08
  2. "jpeg" uzantılı bir resimi "ico"ya dönüştürmek
    dumlu_07 tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 23.11.2008, 15:35
  3. Hangi Ekran Kartı "Asus 8600 GT" "SAPPHIRE ATI HD2600PRO"
    orhan60 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 16.05.2008, 14:56
  4. "C" klasörüne format attım "D" deki bilgiler yok