En Güncel Futbol Haber Sitesi Açıldı!.. "Futbol Aktüel" -
17.12.2008, 16:40
Sizleri çok özledik. Futbolu bir nefes gibi içimize çekmeyi çok özledik. Futbol bizim için kutsal bir inanç sistemi… Ve geri döndük tekrar aranızdayız. Çoğu zaman uykusuz geçen geceler, saatlerce süren toplantılar, yüzlerce doküman ve futbol araştırması, onlarca yabancı basın kaynaklı çarpıcı haber… Hepsini sizler için uzun zamandır araştırıyoruz. Deneyimli yönetim kadromuzla, muhabirimizle ve fotoğrafçımızla masa başından değil! Bize hayat veren, yaşama sevincimiz, tutkumuz futbolun içinden. Saha kenarından, toprak kokan antrenman sahalarından, Teri soğumamış futbolcunun ağzından en doğru en güncel haberleri son sürat size ulaştırıyoruz. Futbol Aktuel Sitesi kısa bir test yayının ardından yenilendi ve şimdi yayında. Sadece dış görünüşü ile değil! İçeriği ve uzman kadrosu ile futbola gönül vermiş çaycısına kadar futbola hizmet etmekten ve futbol severlere objektif tarafsız haberler sunmaktan gurur duyuyoruz.
Son Dakika Gelişmeleri,Transfer Piyasasından en Güvenilir Haberler, Galeri ve Videolar..Ve Çok Daha Fazlası İçin Türkiye'nin futbol haberlerinde en heyecanlı portalı..
Teşekkür ederiz clickonline, bentolga.. Olumlu izleniminiz bizleri mutlu etti..Slogan ile ilgili yorumunuz mutlaka değerlendirmeye alınacaktır. Bizler için hele ki yeni ama ciddi hedefleri olan bir site olarak olumlu görüşlerinizden inanın daha fazla olumsuz görüşleriniz önemli olacaktır. Bu yüzden ilginiz ve zaman ayırdığınız için tekrar teşekkür ederiz..Sevgiler..
Siteyi geçen hafta görmüştüm..O günden beri takip ettiğim bir site oldu..Gayet başarılı ve sıcak anlatım var..Güncelliği de yeni bir site olmasına rağmen iyi..Renklere özellikle bayıldım..Okunurluğu çok iyi..Ayrıca yazarlar bölümünde Selçuk (soyadını hatırlayamadım) ve de özellikle Uğur Doğan'ı çok başarılı buldum..Videolar ve galeriler de şimdilik yeterli..Ama çoğaltılması gerekir tabi..Bazı haberlerin altında o konuyla ilgili bir video oluyor.Bunun mesela daha sık yapılması bence daha iyi olur..Bir öneri..Kısaca çok yeni bir site olmasına rağmen her gün belli aralıklarla mutlaka takip ettiğim bir site oldu..Tebrik ederim emeği geçenleri..