PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: www.holiganizm.net

Varsayılan www.holiganizm.net

Müthiş bi' futbol platformu içinde eğer sizde yer almak istiyorsanız daha fazla beklemeden üye olmalısınız. Futbolla ilgili her türlü içeriği bulunduran bi' site

www.holiganizm.net

Tüm futbol meraklılarını bekleriz arkadaşlar..

iyi bir forum diyebilirim.sade ve göz yormayan tasarımı isim gibi ürkütücü değil.üye istatistikleride fena değil ama ucunu kaçırmadığınız sürece.konusu dışınada pek çıkmaması daha iyi yapıyor.en azından kendi belirlediğiniz alanda konular bulundurmanız çok güzel.tabiii bir siteye girdiğimde direk anasayfa yerine forum görmek hoş olmuyor o ayrı... kolay gelsin...

Teşekkürler hocam,Daha yeni bir siteyiz yavaş yavaş eksikliklerimizi iyice kapatacağız inşallah..Sitemizin yakın bir zamanda ana sayfasıda olacak son dakika futbol haberlerini içeren..

frkncyr, Tasarıma özellikle dikkat ettim açıkçası. Sonuçta yeni ve daha ismi olmayan bi' forum için önemli öğelerden biride tasarımdır. Hatta belkide en önemlisi. Bunu göze alarak hem kolay bi' arayüz hemde görsel açıdan kaliteyi bi' arada bulundurmaya çalıştım.
    Ayrıca isim ürkütücülüğü kısmı çoğu arkadaştan geliyor. Yalnız işte sloganımızı yakın zamanda siteye daha uygun bi' bannerla belirteceğiz ve Holiganizm'in Anlamını değiştirmeye geldik tarzı bi' şey olucak inşallah. Ki zaten sitede bi' süre takılırsan bütün üyelerin birbirinden kaliteli ve sözüm ona fanatiklerden çok daha bilgili ve yerinde söz söyleyebilen insanlar olduğunu anlarsın.
    Son olarakta istatistik ve anasayfa lafına cevap vereyim. O konuda şöyle bi' şey var siteyi açalı daha yaklaşık 4 gün falan oldu ve açıkçası yönetim olarak istatistiklerden pek memnun değiliz ancak yavaş yavaş özelliklede belli bi' üye limitini aştıktan sonra gerisinin geleceğini düşünüyoruz. Direk forum açmamızın sebebide bu zaten. İlerleyen zamanlardaki ilk projemiz inşallah Anasayfamızıda Joomla olarak hizmete sunmak fakat bunun için dediğim gibi üye sayısında ve aktifliğinde gözle görülür bi' rakama ulaşmalıyız.
    En son The_Wade tarafından düzenlenmiştir: 10.04.2009 17:32

açıklamalar için teşekkürler.açıkcası böyle düzgün yanıtlar beklemiyordum.forum sitesi açanların çoğu belli bir konu değilde sırf üye çokluğu için her telden konu açtığından bunu çok eleştiriyoruz,bu da çoğu kişinin işine gelmiyor.Sizi bu konuda tebrik ediyorum iyi işler başaracağınızdan umutluyum, başarılarınızın devam etmesini isterim...