+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
-
31.03.2010 16:32 #1
- Katılım Tarihi
- 2010
Uzmanı Bul - Uzman bulmak bizim işimiz!
Bireysel ve kurumsal uzmanlar, anasayfadaki “hemen üye ol” linkinden profillerini oluşturabilirler. Ne kadar detaylı profil oluştururlarsa, o kadar fazla sayıda müşteriye ulaşacaklar ve talep alacaklardır. Kendilerini etkin şekilde tanıtabilecekleri, hizmet alanlarını, ücretlerini ve referanslarını sunabilecekleri bir platform yarattık. Müşteri portföyünü arttırarak daha çok kazanmak isteyen her bireysel(şahıs) veya kurumsal(firma) uzmanı, sitemize üye olmaya davet ediyoruz.
Uzmanibul.com, eğitim ile kendisini geliştirmek isteyen sizlerin hemen her konudaki ihtiyacınızı karşılamak üzere internet üzerindeki rehberinizdir. Birbirinden farklı ve çok çeşitli konularda tecrübeli uzmanları tek bir çatı altında toplayarak siz eğitim veya hizmet almak isteyenlere burada sunuyoruz. Çok çeşitli konu ve alanlarda Türkiye'nin tüm şehir ve ilçelerinde kalifiye uzmanları sitemiz üzerinden kolayca arayıp bulabilirsiniz ve kendilerine aracısız şekilde ulaşabilirsiniz.
Sitemizdeki ana uzman kategorileri bilgisayar, dans, sanat, spor, çeviri, müzik, el işi tasarım, el sanatları, web tasarım, web programlama, ders ilköğretim, ders lise, ders üniversite, ders yerli sınav, ders yabancı sınav, fotoğraf, direksiyon, aşçılık, içki, felsefe, oyun, yaratıcı yazarlık ve kişisel gelişimdir. Bu kategorilerin altında yüzlerce alt kategori yer almaktadır.
Uzmanibul.com, üniversite ve üniversite sonrası yıllarında kişisel gelişimi hayatının parçası haline getirmiş, alanında uzman İTÜ mezunu genç bir ekip tarafından sizlere sunulmaktadır. Uzmanibul.com, bir ticari kuruluştan önce eğitim ve yardım sitesidir. Amacımız, kendini geliştirmek isteyenlerin kaliteli, hesaplı ve kendilerine en uygun uzmanı kolay ve hızlı bir şekilde bulmalarını sağlamaktır.
Eğitim veya hizmet almak isteyenler için birçok kategorinin tecrübeli uzmanları tek bir çatı altında! Her konuda uzmanın seçkin adresi – Hemen bulun, iletişime geçin...En son MuratOnder2010 tarafından düzenlenmiştir: 03.04.2010 16:19
Benzer Başlıklar
-
Php Yazılım Uzmanı ( iş ilanı )
TTT tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 08.12.2009, 23:24 -
Bizim işimiz ne ticaret, nede siyaset
garamanlilar tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 24.11.2009, 22:05 -
wordpress Tasarım uzmanı :)
sessizdizayn tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 13.08.2009, 20:28 -
Autocad Uzmanı
autocaduzmani tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 20.06.2004, 18:49

Alıntıyla Yanıtla

En fazla ne kadar hız alabilirim ?
Bugün, 13:08 / İnternet, Ağ ve Güvenlik