+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
16.09.2011 14:51 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- ankara
- Mesaj
- 109
www.sanalmarketim.com adlı site güvenli midir?
arkadaşlar www.sanalmarketim.com adlı siteden ürün satın alıcan lakin kredi kartı bilgilerini vereceğim için güvenli olup olmadığını bilemiyorum.
nasıl bir sitenin güvenli olup olmadığını anlarızhımm
-
09.10.2011 13:14 #2
- Katılım Tarihi
- 2011
- Mesaj
- 31
Güvenilir.
Benzer Başlıklar
-
Bakarmısınız ?Alışveriş yapacağım site güvenli mi?
alperbayraktar tarafından Hayat, Evren ve Her Şey forumundaYanıt: 14Son Mesaj: 22.06.2011, 21:03 -
Hangi site daha güvenli
xyearls tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 08.02.2011, 10:35 -
Şu site güvenli mi?
mkmg tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 24.03.2010, 19:19 -
dosya indirmek için güvenli site
msttr tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 23.05.2009, 15:27 -
wine adlı linux programını indirebileceğim site adresi var mı?
Husami tarafından Linux forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 21.04.2007, 10:12



Alıntıyla Yanıtla

Oyun haberleri
Bugün, 13:26 / Web Geliştirme