PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar

Thumbs up Bir tıkla blogla : emrahkara.net

Uzun zamandır benim de bir kişisel blog sitem olsun diye aklımı yoruyordum ki nihayetinde bu heyecana kapılıp ben de kişisel sosyal günlüğümü açtım. Aslında bir süredir böyle bir fikrim vardı ama işlerimin yoğunluğu dolayısı ile bu fikri ertelemek durumunda kalmıştım. Zaten bu sektöre yabancı olan birisi de değilim.

Emrah Kara kimdir?
    Kendimden kısaca bahsetmek isterim. 25 yaşında, Hatay'ın narenciyesi ile ünlü Dörtyol ilçesinde dünyaya geldim. Orta öğretim ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra Niğde Üniversitesi İşletme bölümünü kazandım. 2008 yılında lisans mezunu olarak özel bir şirkete satış sorumlusu olarak girdim ve halen işime devam etmekteyim. Ruh ikizimi bulamadığım için bekarım. Daha çok bekar kalırsın diyenler olabilir ama yapacak bir şey yok

Webmaster serüvenim forumlarla başladı. 2005-2006 yıllarında çeşitli içeriklerde forum sitelerim vardı. Açıkçası sonraları beni sarmadı ve hepsini bir şekilde elden çıkardım. 2008-2009 yıllarında ise sadece ticari amaçlı wordpress bloglarım olmuştu ama hayal kırıklığı nedeni ile onları da deaktif ettim. Şimdi sadece kişisel blog sitemde yazıyorum.

Blog sitenizin konusu nedir?
    Sabit bir konuya odaklanmak yerine çeşitli temel konularda yazmayı hedef edindim. Bunlar arasında sinema, dizi, müzik, teknoloji, sosyal medya gibi geniş kapsamlı konular var. Sadece kendim ile ilgili bir günlükten ziyade içerisinde beni de barındıran ama ziyaretçilere yararlı ve temiz içerik sunan bir blog olmasını istedim.

Blog sitenizde yazılara yorum yapmak için neden üyelik şartı var?
    Wordpress takipçilerine üyelik sunabilen bir alt yapıya sahip. Dolayısı ile hem wordpress'in çalışma mantığı, hem spam yorumlardan kurtulma isteği, hem de daha sadık ziyaretçiler edinmek amaçlı olduğunu söyleyebilirim. Zaten 1 dakikanızı ayırıp üye olduğunuzda üyelik için harcadığınız o çok kısa emeği de karşılıksız bırakmıyorum. Siteye yapılan yorumlardan her ay bir tanesine çeşitli bazda hediyelerim var. Özellikle kitap hediye etmemdeki amaç ise okuma alışkanlığımızı geliştirmemiz gerektiği içindir.

Pcnet dergisini takip ediyor musunuz?
    Forumlarını takip etmesem de her ay dergi aldığımı söyleyebilirim. İçeriği profesyonelce hazırlanmış bir dergi olması beni kendine abone yapmasına yetiyor. Dergi ve forum harici olarak da blog sayfalarının daha sık güncellenmesinden yanayım. Dergide özellikle Piri Reis'in seyir defteri köşesini çok beğeniyorum.

Umarım kendimi ve blog sitemi yeterince anlatabilmişimdir. Hepinize sevgiler. Unutmadan blog siteme gitmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

http://emrahkara.net : Haydi bir tıkla sen de blogla!

Benzer Başlıklar

1. Tıkla Kazan
    mangas tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 21.01.2010, 21:00
  2. Eğlenceye tıkla
    baturay961 tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 08.08.2009, 18:46
  3. blogla ilgili
    Legolas_55 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 7