+ Başlığa Yanıt Yaz
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Takil.net Siz Takıldınızmı..?
-
02.07.2004 22:57 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Çanakkale
Takil.net Siz Takıldınızmı..?
Nedir Bu takil nerden geliyor yeniyor mu içiliyorum evet sizinde tahmin ettiğiniz gibi yenile biliyor şaka şaka sadece içiliyor ***unu çıkardım sanırım şakanın neyse zaten takil.net bir kara mizah sitesi olma yolundaydı ama forum ise tamamen arakdaşlık biçimine dönmeye başladı siz eminim takil.net üyesi değilsinizdir ama ben sahibiyim neden takil.net'i yarattım acaba ..!!!
Selçuk üniversitesi Bilgisayar Donanım mezunuyım türkiyedeki son mezunlardan ama piyasa o kadar kötü ki anltamam sizlere 200 miyon bile çok geliyor bazı kişilere yani aylık 200 milyona çalışırım desem hemen işe alıyorlar bende askeri ücret bari olsun dediğimde ise kapı dışarı... ediliyorum işte bu yüzden takil.net diye bişey yarattım hem kendimi tanıtarak hem donanım yönünden hemde programcılık yönümü biraz kullandım donanıma gelirsek bir tek pcnet diye bir donanımım oldu bu siteyi açarken asp ile bilgi aldım vay anasını bu iis kurunca ne oluyormuş dedim azıma edildi durum işler acısı... sakın haa php ve asp asla adama akıllı iş bulun bilgisayarla uğraşmayın köfte ekmek bile satsanız daha iyi para kazanırsınız eminim.. Neyse sanırım damardan daldım biraz kusura bakmayı sadece çocuklara bir uyarı olsun bu....
Siteme Gelince; forumdan ölüm saatine , aşk tan ölüme sevgiden şiire ne kadar boş şey ve gereksiz vakit geçirecek şey varsa hepsi bizde mevcut ama ben bunlarla yetinmedim birde flashlar koydum siteye kendim yapmadım ama ilhamlar aldım gezin görün içerik olarak iyi ama tasarım olarak görüşleriniz bekliyorum bu arada ben çanakkale'liyim piri reis amca çanakkale'yi unuttu galiba ...
http://www.takil.net ( byfobi bazen yılışık lakayit birisidir ama site işinde çok ciddi ..) 8OJoomla = Joomla! is one of the most powerful Open Source Content Management Systems
-
02.07.2004 23:32 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Antalya
Lakayıt biri olduğunuzun belirtisi olan bir kelime tarafımdan sansürlenmiştir
-
02.07.2004 23:43 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Çanakkale
SANSÜR
Demekki sansürü seven bir kişiliğiniz var o kelimeyi hergün yapmıyormuyuz sanki ama yinede sağol beeee
Joomla = Joomla! is one of the most powerful Open Source Content Management Systems
-
03.07.2004 08:35 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Ankara
ilginç bir tasarım.sarı ve siyah renkler çok güzel karıştırılmış.
kolay gelsin..
-
03.07.2004 11:39 #5
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Çanakkale
Teşekkürler
Teşekkür ederim sizlerden ricam işte bu yani fıkra bölümüne flana girin çok enteresan özellikler var bunlar nasıl olmuş değerlendirin istiyorum önemli olan bişey yapabilmek değil yaptığımız şeyin işe yaraması...
Joomla = Joomla! is one of the most powerful Open Source Content Management Systems
Benzer Başlıklar
-
www.Takil.net 2005
byfobi tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 22Son Mesaj: 02.03.2005, 15:00 -
Tasarım Nasıl Takil.net
byfobi tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 25Son Mesaj: 24.12.2004, 22:58

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı tavsiye
Bugün, 14:35 / Ürün İnceleme ve Tavsiye