+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
03.10.2004 11:13 #1
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Aydın
Tolkien ve Fantastik Kurgu İçerikli bir site
Herkese Selamlar,
Uzun zamandan beri yayınlanmakta olan Tolkien içerikli bir web sitem var. www.narsil.cjb.net
Genel olarak Tolkien ve Yüzüklerin Efendisi üzerine yoğunlaşmış bir site. Bu projeye başlamamdaki amaç Tolkien ve Fantastik Kurgu alanındaki Türkçe içeriğe bir miktar da olsa katkıda bulunmaktı. İlk kurulduğu dönemde bu konuda oldukça büyük bir eksiklik vardı. Ancak son zamanlarda vakit bulamadığım için NarsiL'i güncelleyemedim. Burada başlık açmamın ise iki amacı var. Hem konuya ilgisi olan arkadaşları NarsiL'in varlığından haberdar etmek hem de katkıda bulunabilecek arkadaşlardan yardım istemek. Yakın zamanda NarsiL'i güncellemeyi ve asp tabanlı bir hale getirmeyi planlıyorum. Ancak bu güncellemenin asıl amacı içeriği geliştirmek olmalı. Ben Fantastik kurgu ve Tolkien konularında söyleycek bişeyi olan, yazma yetisine ve isteğine sahip arkadaşların bu konularda göndereceği her türlü metni, makaleyi, öyküyü kendi imzalarıyla, yazarını belirterek yayınlamaya hazırım. Bunlar aynı zamanda yabancı kaynaklarda yayınlanan yazıların çevirileri'de olabilir. NarsiL'de benim de bir çevirim bulunmaktadır: 'Güç Yüzükleri Üzerine'. Eskiden thetolkienarchives.net adıyla yayınlanan çok güzel bir siteden izin alark çevirisini yaptığım bu makalenin ne yazık ki bir arkadaş hariç pek çok yayımcı tarafından izin alınmaksızın yayınlandığını görmekteyim. Bilginin paylaşılmasında referans verildiği sürece hiçbir yanlışlık görememe rağmen herkesin bu bilinçte olmaması üzücü bir durum. Sizlerden beklediğim katılımın bir başka amacı da referans vererek bilgi paylaşımını yaygınlaştırmak. İlgilenen arkadaşlar bana webmaster@narsil.cjb.net ya da admin@narsil.cjb.net adreslerinden e-mail yoluyla ulaşabilirler.
Saygılar,
-
03.10.2004 12:27 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
çok güzel basarilar dilerim
-
03.10.2004 21:19 #3
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Tekirdag
Ellerine sağlık, özgün siteler bulmak zorlaştı artık, heryer nuke oldu
Benimki de aynı ama ne yapalım elimizden bukadar geiyor..
Benzer Başlıklar
-
Ahvâl Dini İçerikli Site (Moderatörler Aranıyor)
Arecrep tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 24.01.2007, 10:53 -
Seraexperia Fantastik Kurgu Topluluğu
Paladin tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 29.10.2006, 09:27 -
Anket İçerikli Başlıklar
punker tarafından PCnet forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 25.02.2005, 23:15 -
Türkiyenin En Geniş İçerikli Forumu
lawri tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 19.02.2005, 16:49 -
Fantasturk.com Ultima Shard ve Fantastik Kurgu
gilgalad tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 03.11.2004, 09:19

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı tavsiye
Bugün, 14:35 / Ürün İnceleme ve Tavsiye