PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: www.anlamak.com

Varsayılan www.anlamak.com

Meğer site değerlendiriyorsunuz, lütfen benim sitemi de değerlendiriniz. Bu siteyi ben yaptım. Sadece FrontPage kullandım. Interaktif tek sayfasını da bir arkadaşım yaptı, sağolsun. Gerçi asp ya da php bilsem de yine böyle, yani interaktif olmayan bir site yapmayı yeğlerdim, zira interaktif olunca işin cılkı çıkıyor kanaatindeyim.

Lütfen değerlendiriniz.

www.anlamak.com

Şimdiden teşekkürler.

anlamak [Editör]
    anlam@anlamak.com

Varsayılan Re: www.anlamak.com

Alıntı Orijinalini Gönderen: UberManS
    interaktif olunca işin cılkı çıkıyor kanaatindeyim.
    bende biraz bu görüşe katılıyorum ama çokta sade olmamalı
    yinede siten fena değil

Varsayılan mm

kolay bir site olmuş ama genede güzel tavisyem yeni etkenlikler yapman..

Site içerik olarak oldukça iyi görsellik ise detaylı.Ancak daha da detaylandırılabilir diye düşünüyorum.Ama aktif sayfa konusunda söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum.Mesela senin web siten eminim uzun bir süre bu durumda kalacaktır.Sanırım seni bu düşünceye iten çoğu kişinin web sayfası yapacağım diyerek hazır bir portalı alıp aynen sitesine koyması ve tüm sitelerin birbirine benzemesinden kaynaklanıyor.Bundan bende dertliyim.Şimdi bana yazdıklarınla yaptıkların uyuşmuyor diyen olabilir.Çünkü bende biraz önce kendi sitemi piri reis te yoruma sundum.Ama ben bu siteyi bir arkadaşıma yaptım.Bu web sitesi de hazır bir portaldan alıntıdır.Ama ben bu portalı öğrenmek amacıyla kullanıyordum.Ortaya da böyle bir sonuç çıktı.Neyse mesela bir kaç yerde html ile yapılmış web sitem var ve uzun süedir ellemiyorum çünkü bir elledim mi işin cılkı çıkıyor.Bence oldukça güzel aktif sayfalar yapılabilir.En güzel örneklerden birkaçı da yerelnet.org showtvnet.com dur.Daha bir çok örneği var.kolay gelsin

İdea Yayınları'nın bir sitesi vardı. Türkiyenin ilk ve en büyük felsefe sitesiydi. Tahmin ediyorum asp ile yapılmış bir siteydi. Bütün ratingleri topladı, insanları kendisine müptela etti, ağırlığından da ödün vermeden mağrur adımlarla yolunda yürüdü. Gün geldi, siteyi güncelleme vakitlerinin geldiğini anladılar, yapmadılar, linkler kırıldı, resimler gitti, sayfalar kayboldu...

Diyeceğim o ki, html ile yapılan bir siteyi güncellemek imkansız değil, sadece uzun vakit alıyor. Açıkçası php'ye tercih ederim. Ama insanların "Sen php bilmiyorsun da o yüzden konuşuyorsun" demesini engellemek için bu hafta sonu itibariyle php öğrenmeye başlayacağım.

Site yapmayı ya da güncellemeyi sadece arayüzü değiştirmek olarak düşünenlerin daima cahil kalacağını düşünüyorum.

Hiddetlendim 8O

Sitenin detaylandırılabilir olmasını düşünmüşsünüz incelemeelemani. İyi düşünmüşsünüz ama sitede yapılandırılan 3 bölüm var. 2. Dünya Savaşı, Shakespeare ve Cemil Meriç. 2. Dünya Savaşı ve Shakespeare ile ilgili ayrıntılı bir sayfa Türkiye'de yok. Cemil Meriç'le ilgili sayfalar da felaket durumlarda... Bu üçü dahi 3 ayrı konu ve 3 ayrı site eder. Sadece Shakespeare ile ilgili olarak 34 kitap karıştırdım. Sitede dolaşmanın basit olması detayının eksik olduğu anlamına gelmez ki?

Benzer Başlıklar

1. Sistemin Performansını Tam Olarak Anlamak İçin...
    MaraJade tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.03.2010, 06:33
  2. Yanıt: 10
    Son Mesaj: 13.01.2007, 19:16
  3. gönderdiğim e-mailin okunup okunmadığını anlamak
    ulash tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 13.09.2005, 21:55
  4. dMSN de Engellemeyi anlamak
    cemali74 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 09.04.2005, 12:00
  5. Ankarta bakarak AGP'nin x değerini anlamak!
    Anticor tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 30.01.2004, 13:02