+ Başlığa Yanıt Yaz
18 sonuçtan 16 - 18 arası sonuçlar
Başlık: web sayfası nasıl ? tasarlanır
-
23.02.2005 13:56 #16
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İZMİR
valla bana lazım dostum istersen mailimi veriyim oraya gönder
-
23.02.2005 14:20 #17Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
forntpage'te yaptığın sayfanın kodlarını tekrar notepade kopyalayıp kaydetmenin neresi mantıklı? sonuçta kodlar gene aynı frontpage te farklı kaydet diyip kaydet ozaman
ayrıca hiç frontpage kullanmadım araya açıklama satırları atıyormu bilmiyorum ama template kullanmadıktan sonra atmasa gerek (DW de atmıyo en azından)
eğer kodlar içinde:
yada
gibi bir satır varsa silinmeli...Kod://açıklama
ayrıca kodlar içerisinde javascript şeklinde arama yapılıp fronpage in kafasına göre script atıp atmadığı kontrol edilmeli...
tüm bunlar code view dan da yapılabilir.. notepad'e yapıştırmak, ekstra gereksiz bir iş olur
-
23.02.2005 14:36 #18
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Ankara
Bunuda düsündüm.Ne yapılacak biliyomusun.Sayfaya girsin web sayfasına.
Orijinalini Gönderen: SurFeR
Görünüm kaynak yapsın.Yazdıgı kodlar bURADA GÖRÜNÜR.Bu bölümden
Örnek:
gibi bölümleri silsin bak bakiim oluyomu.Normalm web sayfası oluyo.Ama sadece Meta bölümü ile ilgili yerleri silin.Gösterdiğim yer mutlaka vardır.Burayı silin.Kod:<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1254"> <META NAME="AUTHOR" CONTENT="MaXCoDeR"> <META NAME="COPYRIGHT" CONTENT="Copyright (c) by PCnet : Bilgisayar ve İnternet Dergisi"> <META NAME="KEYWORDS" CONTENT="PCnet, bilgisayar ve internet dergisi, OYUNCU, LINUXnet, DBR, dergi"> <META NAME="DESCRIPTION" CONTENT="Bilgisayar ve İnternet Dergisi"> <META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX, FOLLOW"> <META NAME="GENERATOR" CONTENT="PHP-Nuke - Copyright by http://phpnuke.org">
Yardımcı olacağım konular veya yapamadığınız bisi varsa wele ilgili sorun.(Yanlıs anlamayın)
Umarım yardımcı oluyorum dur.
Benzer Başlıklar
-
web sayfası nasıl yapılır??
KaDiLLaK tarafından PHP forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 23.08.2011, 15:28 -
web sayfası nasıl kurabilirim??
fenerlialex tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 14.03.2010, 16:10 -
haber sayfası asp de nasıl yapılır?
Toad tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 03.01.2010, 23:34 -
Wap sayfası Nasıl acarım???
TopGunB747 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 08.09.2004, 11:20 -
web sayfası şifrelemek ama nasıl?
hun2028 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 14.07.2004, 00:09

Alıntıyla Yanıtla

Adobe CS6 hakkında...
Bugün, 16:06 / Yazılım