+ Başlığa Yanıt Yaz
45 sonuçtan 41 - 45 arası sonuçlar
-
23.07.2005 21:11 #41
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İskenderun
Kalitenin kendisini belli etmesi için de biraz değişik şeyler çıkartmak lazım değil midir abi?Doğru değil mi bu?Sen Nuke ile aynı şeyleri yaparsan.Kalite ortaya zor çıkar.Hatta çıkmaz.Sadece içerik diyorsan obaşka.ama yukarıda dediğim gibi ben herşeyde kalite istiyoırum ve birçok kişi de öyle...
-
25.07.2005 11:39 #42
- Katılım Tarihi
- 2004
merhaba,
Bence buna kalitede degilde yaraticilik demek lazim, simdi internette devletin siteleri, bankalarin siteleri kisisel ve sirket siteleri ayrica birde egitim siteleri var Egitim sitelerinde bu tip hazir portallarin ve forumlarin kullanimi bence olagan ve dogaldir ama gercek egitim ve destek sitelerinden bahsediyorum. Hicbirsey bilmeyipte server a portali downlaad edip sifresini ve yazilarini degistrenlerden degil
Ama kalkipt ornegin bir kisisel yada sirket sitesinde birazcik bence tasarim on planda olmali internet birazda reklam amacli dusunulmeli gorunumu hos olmali. Benim sirketim web sitesi icin kalkip hazir portal kurmamin ne anlami var ? Tasarim on plnada olmali.
banka ve devlet siteleri zaten kendi sistemlerini kendileri yapiyorlar hem guvenlik hemde kendi sistemleri acisindan boyle bir hazir portal kullanma olanaklari yok, tabi web uzerinde yine belediye ve valilik sitelerinin cogu hazir portal (phpnuke phpnuke phpnuke bikkinlik getirdile artik)
Bunun altinda yatan nedenler de birkac web tasarimi ile alakasi olmayan kisinin ucuza php nuke kurup isi bitirmeleri. Aslinda bir etken daha var insanlar web sitesi yaptiracaklari zaman guncelleme isine para vermemk icin kendilerinin sitelerine mudahale edebilecekleri bir panel istiyorlar. Sen simdi haliyle html-css-javascript kullanarak yaptigin sitede boyle bir ozellik vermn olanksiz e bu adam zaten bilmiyor web isini kodlara girecekt birde karistirdimi yada sildimi aldin basina isi
Php ie yaptinmi bir tasarimdan kisman gerekiyor sanirim. Oda olmuyor .
Bu sefer ise ucuz phpnuke kuruculari giriyor. Abi bak bu hazir kurulumda hersey var yok yok sitatistikler - uye sistemi - admin paneli - takvim - mesaj board istedigin zaman admin panelinden kendin duzenle sorun olmaz hemde guncelleme parasi vermekten kurtulursun
E zaten cogunda siket yok sanirim neye guvenip sirket acacakki hangi bilgiye buda daha ucuza yapmasina ayri bir sebep.
Eee zaten kullanici bilincsiz birde ucuz bu haliyle onlari seciyorlar. Tabi bunu buyuk seckin sirketler yapmiyorlar ama cok sayida orta olcekli ve kucuk sirket bu sekilde. Php zaten bilmiyorum ama amac olmadan kullanilamaz diye dusunuyorum sen simdi kalkipta html ile yapabilecegin sade bir sayfayi ne diye php ile yapasin
Php fonksiyonel bir program dili tasarimdan cok islevi onemli yani islev icin kullanilmali sanirim.
Keske dedigimiz gibi amacina uygun isler yapilsada internet copluk olmaktan ciksa, cunku cani sikilan site kuruyor ve phpnuke ile ondan sonra gece ruyamizda phpnuke goruyoruz
Kolay gelsin.
-
26.07.2005 20:15 #43
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İskenderun
Sana %100 katılıyorum.Zaten benim bu konuyu açmamdaki amaç buydu.Yani burdaki bu konuda bilgisiz kişileri az da olsa uyarmak Nuke'a karşı.Bu konuda da örnek olarak Nuke ile eğitim siteleri verdim.Sanırım artık insanlar bilinçlendi az çok
-
27.07.2005 11:41 #44
- Katılım Tarihi
- 2004
Valla is olsun diye php nukeyi kurupta interneti nuke coplugune dondurenler zaten bu yazyi dikkate almayacaklardir. Bu konular cogu zaman pcnet gibi buyuk forumlarda konusuluyor fakat sonuc yine ayni sevindirici olan bilmiyorum dolastinmi iyicene foruma goz gezdirdinmi www.turk-php ve www.php.org.tr gibi sitelerde cok fazla phpnuke konusu gecmez genelde insanlar oralarda php kodu yazmak amacli sorular soruyorlar buda demekki bu siteler bu isi gelistirme ve ilgilenlerin php ogrenmesine yardimci olmaktalar kendi kodlarini yamalarini sagliyorlar buda sanirim senin benim ve diger arkadaslarin isteigi seyler. Insallah dahada gelisir.
Kolay gelsin.
-
16.08.2005 17:18 #45
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İskenderun
Yeniden Yapılanma
Bir süredir konuşulduğu gibi php.org.tr olarak yeniden yapılanmayı düşünüyoruz. Geçmişte yeniden yapılanılmamasının ve içerik yönetim sistemi kullanılmasının sebebi zaman sıkıntısı idi, zaman sıkıntımıza bir çözüm bulunmamasına rağmen sitenin gidişatı göstermiştir ki hem gücümüz git gide zayıflıyor hem de mevcut içerik yönetim sistemleri işimizi görmüyorlar.
Yapacağımız iş büyük ve zaman alacak bir iş, bu yüzden sadece php.org.tr'nin çekirdek ekibi olarak bunu halletmemiz zor. Bu yüzden kullanıcılarımız arasından geliştirme ekibimize katılacak üyeler arıyoruz, bu şekilde bize katılan arkadaşların çalışma seviyelerine göre ilerde php.org.tr ailesinin daha kalıcı bir parçası olma ihtimali de mevcut.
Kısaca bize lazım olan geliştirme ekibi mensubu arkadaşları sıralayayım:
İyi derecede PHP bilen ve düzenli bir ekip ortamında ekibin bir parçası olarak çalışabilecek programcılar.
Bu yazıyı www.php.org.tr adresinden aldım.Ana sayfada.Bunu kötü bi niyetle koymuyorum.Okursanız anlarsınız.
Benzer Başlıklar
-
asp free hazır reklamlı bir portal
sonercafer210 tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 10.08.2005, 10:52 -
Hazır Portal Önerin(ASP)
EarthKhan tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 26.07.2005, 13:31 -
Hazır mail list ve Hazır Portal
aslanbey34 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 22.09.2004, 21:51 -
Hatasız hazır portal sunan siteler
Toad tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 22.09.2004, 16:12 -
hazır portal
kelemvor tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 02.02.2004, 17:27

Alıntıyla Yanıtla

ekran kartı yardım (Ati radeon X1950pro)
Bugün, 14:52 / Donanım