PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
14 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan sayfa tasarımı fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

Selam arkadaşlar,
    Sayfa tasarımı fiyatları hakkında bir bilgisi olan var mı? Bana bir teklif geldi. Ama ne kadar isteyeceğimi bilmiyorum. İçinde arama motoru ve forum olabilir. Ama site genel itibari ile statik html. İlerde belki php olayına girersem, bu statik html den kurtulmayı düşünüyorum. Taslak çalışma www.herb.gazi.edu.tr/ngbb adresinde geçici olarak duruyor. Bir de MacOSX işletim sisteminin browser ı Safari, ama Safari nin PC sürümü yok ya da ona karşılık gelebilecek program hangisidir. Nedeni şu, siteyi yapmamı isteyen kişi MacOSX kullanıyor. Acaba kodlarda çok fazla bir sorun olur mu? Bu konuda bir bilgisi olan varmı?

Varsayılan Re: sayfa tasarımı fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

Alıntı Orijinalini Gönderen: myosotis_tr
    Selam arkadaşlar,
    Sayfa tasarımı fiyatları hakkında bir bilgisi olan var mı? Bana bir teklif geldi. Ama ne kadar isteyeceğimi bilmiyorum.
    100$ İyi fiyat

Kolay Gelsin...

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ..Kuzey Köprüsünden Güney Köprüsüne..

arkadaşım sitenin büyüklügüne baglı ancak en ucuz siteyi bile bugün 150 200$dan aşagı yapmıyorlar....vermiş oldugun linkteki bir site için 150$ istenebilinir....tabiki ben yaklaşık rakkamları söylüyorum...

Bu işlerin standart bir fiyatı yokki dostum.Tamamen harcadığın emeğe bağlı.Sitenin içeriği çok farklılıklar gösteriyor.Kendi fiyatını kendin belirlemelisin.

Uzun süredir bu konuda düşünüyordum.Aslında bir makale bile yazacağım ama şu var ki önce bir kaç örnek vereyim.Ben İzmir'de ikamet ediyorum.Şu anda bir amlak sitesi tasarlıyorum.Bu tamamen arkadaşım için ama bu güne kadarda zaten ücreti karşılığında hiç bir site yapmadım.Yapmaya da niyetli değilim.Neyse geçende gördüğüm bir web sitesini sana söyliyeyim

http://www.akelmas.com/

Bu adrese gir ve siteye bak daha sonra ise

http://www.akelmas.com/web-tasarım.htm

adresine gir.Şahıs fiyatları o kadar düşürmüşki.Sanki dersin işi otomasyona çevirmiş yarım saatte bir web sitesi çıkarıyor .Ben şahısa mail attım ve durumu bildirdim.Bir cevap vermedi.İşin komik yanı bu web sitesi http://www.turkwebstar.com/ web sitesinde tasarım adayı.

Bir de bu işin acayip meraklıları var tabi.
    Önemli olan şu kendimden pay biçeyim.Yaklaşık olarak 8 yıldır bilgisayar ile haşır neşirim.Kendimce bir şeyler biliyorum ama hiç bir zaman tam olarak biliyorum demedim.Ancak adam diyor ki bir web sitesi yapacağım bunu nasıl upload ederim diye.Be mübarek hazır mı duruyor adı template olabilir ama üzerinde oynama yapmak ve bunun için de biraz dil bilmek gerekmez mi?Ona göre gerekmez.Bu ve bunun gibi binlerce seçenek.Belirttiğim site 25$ a yapıyor ama elbette senin de bir ön araştırman olmuştur.Ülkemiz böyle bazıları na soruyorum (Web sitesi ile ilgisi olmayan arkadaşlara) bir web sitesine kaç para verirsiniz diye.Onlarda bana 40-50$ dan fazla vermeyeceklerini söylüyorlar.

Normalde senin anlattığın bir şekilde olan web sitesi yaklaşık 450$ dan aşağıya yapılmıyor.

Bildiğiniz gibi şu anda bu işi yapan tasarım şirketleri epey bir arttı.Yabancıları bile web sitesi yapıyoruz.Bu ortalama tasarımcıların fiyatı.Birde işin webmaster tarafı var.Ben kendimi webmaster saymıyorum.Çünkü işi sadece bu olan kişiler var.Adam bunun için maaş alıyor.Bir çok profesyonel site tasarımcıyla filan öğraşmıyor.Bunlar bir ekip işi.Elbette bu kişiler 2000$ maaş alıyorlardır.(Tahminim)
    Bildiğin gibi dediğin bir tarzdaki web sitesini yapmak çoğu zaman en az iki hafta alıyor.EEE bunu yapınca bir de yaptığın kişiye bunu kullanmaını öğretmen gerek.Bu da bir iki hafta.Ardından sık sık destek istiyorlar.Yani aslında bunun maddi değeri çok fazla

Benzer Başlıklar

1. Zümrüdüanka Hakkında bilgisi olan
    akar tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 13.06.2010, 00:24
  2. icprog hakkında bilgisi olan???
    amuca tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 29.03.2007, 21:06
  3. soundbug hakkında bilgisi olan var mı?
    nohackmove tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 28.07.2006, 09:47
  4. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.01.2006, 17:53
  5. gf 6200v+ hakkında bilgisi olan var mı?
    tahirozgun tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 18.10.2005, 06:41