Ama arkadas ben bir turlu istedigim ismim.com adres alamadim... orada aldigimi yani benim adima kaydedildigini gosteriyor ama IExplorere www,ismim,com yazinca acmiyorki... oyle bir sitenin mevcut olmadigi hakkinda hata cikiyor. Neden acaba???
En son JBSpider tarafından düzenlenmiştir: 11.08.2009 14:28
Ama arkadas ben bir turlu istedigim ismim.com adres alamadim... orada aldigimi yani benim adima kaydedildigini gosteriyor ama IExplorere www,ismim,com yazinca acmiyorki... oyle bir sitenin mevcut olmadigi hakkinda hata cikiyor. Neden acaba???
ismim.com şeklinde bir domaini ücretini ödeyerek alabilirsiniz. kimse çıkartıp vermez. 10 ytl cvarlarında bir cree satın alabilirsiniz.
AMA ARKADASH http://www.000webhost.com/62580.html ADRESINDE benim ismim.com adresi aldigimi ve bir sheyler yapsam calishacagini soyluyor... ama bir turlu ne yapmam gerektigini anliyamiyorum... ustelik bedava oldugunu soyluyor.
arkadaşım her şeyden önce bir alan adını almak için para ödemen gereki. bu site sana bedava com uzantılı alan adı verme. sana örnek.net63.net gibi bir adresi bedava verir.
orada bahsedilen yer şu.
eğer daha öncesnde aldığın bir domainin varsa onu busitey yönlendrebilirsin. bunun için bu kısma daha önce satın alığın adresi yazmalısın. daha sonra domainini bu hosta yönlendrmelisin