+ Başlığa Yanıt Yaz
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
27.04.2005 15:11 #1
Resmin üzerine geldiğinde kaydet çıkmasın
Merhaba;
Özellikle fireworksle grafik ağırlıklı web tasarlarken birçok grafik kullanılıyor.Ancak bunu browserda test ederken çok sayıda resim olduğundan devamlı bu resmi kaydet, yazdır v.s. penceresi çıkıyor ve tabi ki bu durum pek hoş görünmüyor.
Hatta bir tane resim bile olsa ben bu menünün çıkmasını istemiyorum ve de görüyorum ki birçok web sitesinde- mesala bu site- resim olduğu halde bu menü çıkmıyor, isteyen sağ tıkla kaydeder.
Bu menünün çıkması nasıl önlenebilir?
Şimdiden çok teşekkürler...
-
27.04.2005 15:25 #2
Selamlar.
Internet Explorer'ın Araçlar menüsünden Internet Seçenekleri'ne gelin. Gelişmiş sekmesindeki "Resim Araç Çubuğunu Etkinleştir" onay kutusundaki işareti kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın.
Kolay gelsin.
-
27.04.2005 15:37 #3
Resmin üzerine geldiğinde kaydet çıkmasın
sağol, ancak ben öğrenmek istediğim şeyi tam anlatamamışım şöyle bir baktım da sizin verdiğiniz yanıt sorunun karşılığı ve fakat benim asıl sorum şu;
Ben kendi yaptığım web sayfalarında ziyaretçiler gezerken o menünün çıkmasını istemiyorum ve bu mümkün galiba, çünkü ben internet seçeneklerinden bahsettiğiniz ayarlamayı yapmadan da o menünün çıkmadığı web siteleri vardı- mesela PCnet-.
Teşekkürler...
-
27.04.2005 16:44 #4
Selamlar.
Bu mümkün olamaz diye biliyorum.
Kolay gelsin.
-
27.04.2005 17:02 #5
celik28 dostum ben senin yapmak istediğin şeyi anladım hatta ben de bazen karşılaşıyorum .bazı internet sayfalarında dolaşırken bazı kısımlarda ne kes kopyala yapıştır penceresi açılıyor ne de başka birşey sağ tıklatılığında, bence senin istediğin yapılabiliyordur ama ben nasıl olduğunu bilmiyorum üzgünüm.
umarım bulursun
iyi günler.
Benzer Başlıklar
-
üzerine geldiğinde duran kayan yazı
allthein tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 26.07.2010, 11:00 -
resimn üzerine gelince başka resmin açılması(webtasarım)
mcsah tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 04.05.2007, 18:54 -
1.resmin üzerine fare geldiğinde 2. resim çıkacak
EarthKhan tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 18.08.2005, 19:54 -
Kutucuklarda önceden yazdığım şeyler çıkmasın.
muhlis91 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 28.07.2005, 14:45 -
iframe de kaydıma çubuğu çıkmasın.Lütfen yardım
muhlis91 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 14Son Mesaj: 04.06.2005, 09:24

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 02:47 / İnternet, Ağ ve Güvenlik