PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PHP-Nuke Delirtir adami

Arkadaşlar http://www.phpnuke.org/modules.php?n...=getit&lid=436
    adresinden PHP-Nuke 7.5 versiyonunu indirdim. Siteme upload ettim config.php ayarını veritabanıma göre ayarladım. Upgrade dosyalarının 51-52 den başlayarak güncelleştiriyorum ama 53-531 yüklendikten sonra hata veriyo ben bu scripti nasıl güncelleştirmeliyim, adresini verdim bir bakın allah rızası için sabahtan beri deli olacam ya, kendi bilgisayarımda yapıyorum oda acayip bir görüntü yapıyo sayfa gözüküyo ama bir bölümünde hatalar oluşuyo, yardımcı olurmusunuz. ben bu scripti indirdim ve siteme yükledim tek yapamam gereken kurmam ilginize teşekkürler..

Öncelikle eski nuke dosyalarının üstüne 7.5'in dosyalarını yazın. Bunu belirtmediğiniz için yazıyorum Peki eğer bunu yaptıysanız sırayla güncelleme basamağınızda doğru olduğuna göre , ilgili basamakta aldığınız hata nedir? Yani ekrana hata çıktısı geliyor demişsiniz. Bu ekrandaki hata mesajını yazarsanız onun üstünde yorum yapabiliriz

Varsayılan php

mainfile.php satır 28 hata veriyo diyo ama altında Uptades Finshed! diyor

5x klasörünün içinden başlıyoruk güncellemeye, 51-52 / 52-53 / 53-531 var. işte 53-531 bunu güncelleştirdikten sonra ki yaptığım güncelleştirmelerde hata veriyor.

Birde kendi bilgisayarımda hata veriyo demiştim, ben EasyPhp kullanıyorum. Yani http://localhost/html/ yazdığımda normalde bu PHP-Nuke sürümü açılması lazım ama benim bilgisayar uzantılarımıda kapsayarak, c:\programfiles\EasyPhp\PhpMyAdmin\www\mainfile.ph p line 28
    vs. diğer dosyalarda bunun gibi hatalar veriyo ve site explore penceresinin yani bu hata mesajlarının altında gösteriyo ve sitenin içeriğinde bir çok bölümde bu hata mesajlarının aynıları yazıyo,
    ben tanrıyı oluşturuyorum, yönetim panelinede giriyorum, ama değişiklik yapayım diyorum beni atıyo ve tekrardan admin ID parola istiyo, oaly bu

Varsayılan soru

şimdi ben bu php-nuke7.5 i sitesinden indirdim, ben bunu hiç güncelleştirme yapmadan kuramazmıyım yani,
    illaki güncelleştirmem mi lazım bunun bşka bir yolu yok mu

Varsayılan hata mesajlarınıkopyaladım

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/netciler/public_html/Mysite/upgrade531-54.php on line 31

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/netciler/public_html/Mysite/upgrade531-54.php on line 39

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/netciler/public_html/Mysite/upgrade531-54.php on line 146

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/netciler/public_html/Mysite/upgrade531-54.php on line 173
    PHP-Nuke Update finished!

Benzer Başlıklar

1. php-nuke 7.8 nuke.sql dosyası olan var mı???
    mesulid_afacan tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 31.08.2006, 13:23
  2. Mini nuke yerine php nuke olsa nasıl olur....
    look tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.01.2005, 19:55
  3. İcq da bir adami ignore etmek
    Hamuul tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 23.06.2003, 11:29
  4. ASP-Nuke
    Kaiowas tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.04.2003, 22:55
  5. PHP-Nuke yerine ASP-Nuke(TR)