+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: web sayfası yapın
-
21.08.2005 14:39 #1
web sayfası yapın
merhaba arkadaşlar,
web sayfası yapmanın bu kodar kolay değilde sorunsuz olduğunu bir iki hafta önce öğrendim. Sizlerle paylaşmak istedim. Belki bilmeyenler olabilir.
şahsen ben web sayfası yaparken paint gibi programlar kullanıyordum. Yani resimleri tabloların içine teker teker koyarak.
Ama daha sonra Adobe photoshop'ta web sayfası yapılabildiğini öğrendim. Hayalinizdeki web sayfasının tam şeklini orada çizip, makas (splitter) ile resim birbirinden ayırmak isteğiniz yerden kesiyor sonra save for web diyerek kaydediyor. HTML editörleri ilede yazılarımızı koyuyoruz.Siz sadece resim çizermiş gibi sitenizi çizin. Web Sayfası olarak photoshop kendisi yapıyor. Ben bunu daha yeni öğrendim.
2 Yıldır front page'le 3 web sayfası çıkarmıştım. Bilenler için önemli olmayabilir ama bilmeyenler için altın değerinde...
-
21.08.2005 15:24 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Ankara
sevgili kardeşim templateci.com adresinde çeşitli templateler görebilirsin.. bu şekilde yapılmış bir sürü site şablonu var.. bence oraları biraz incele faydalı olur açından
Benzer Başlıklar
-
güvenlikli surf yapın
anketci tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 07.03.2007, 23:53 -
Overclock ayarlarımı siz yapın.
Haggar_10 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumundaYanıt: 23Son Mesaj: 10.04.2006, 22:25 -
windowsunuzu vista yapın :D
come_fly_with_me tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 19.02.2006, 14:10 -
Kolayca logo yapın
XLeNoNz tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 49Son Mesaj: 24.06.2005, 11:04 -
Kısa film yapın...
NiQuitinCQ tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 11.11.2004, 07:20

Alıntıyla Yanıtla

avea jet modem hk
Bugün, 10:58 / İnternet, Ağ ve Güvenlik