PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Webserver Kurulumu ( Site Host Etmek için )

Arkadaşlar ben Win XP üzerine ( Başka olmaz ) PHP ve MySQL destekli server kurmak, ve iki tane domaini ilçemiz çpında host etmek istiyorum. Ve bu domainlere cpanel değil de cpanel gibi fakat ücretsiz olarak edinebileceğim kontrol paneli vs. vermek istiyorum. Hangi programları kurmalıyım vs. yardımcı olursanız sevinirim. Yanlız şu da var. Yani hem web server, hem ftp hem mail server olacak Yani tam bi host hizmeti verecek :P Performans hariç tabi... Zaten ilçe hatta yerel ağ çapında olacağı için o performans kısmını pek düşünmenize gerek yok. Neyse yardımcı olursanız sevinirim...

biraz fala şey istemişsin bence .
    ücretsiz cpanel e benzer bir şey bilmiyorum ama email server falan apache2triad (sanırım ismi buydu) kullnabilirsin.

kolay gelsin...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

E-posta sunucusu olarak IIS'nin hizmetini kullanabilirsin. FTP sunucusu olarak Pablo's FTP Server adlı programı tavsiye ederim. Panel olarak da ücretsiz olan ZPanel'i deneyebilirsin. cPanel kadar iyi olmasa da idare edebilir. Kolay gelsin ...

Alıntı Orijinalini Gönderen: bilginweb Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar ben Win XP üzerine ( Başka olmaz ) PHP ve MySQL destekli server kurmak, ve iki tane domaini ilçemiz çpında host etmek istiyorum. Ve bu domainlere cpanel değil de cpanel gibi fakat ücretsiz olarak edinebileceğim kontrol paneli vs. vermek istiyorum. Hangi programları kurmalıyım vs. yardımcı olursanız sevinirim. Yanlız şu da var. Yani hem web server, hem ftp hem mail server olacak Yani tam bi host hizmeti verecek :P Performans hariç tabi... Zaten ilçe hatta yerel ağ çapında olacağı için o performans kısmını pek düşünmenize gerek yok. Neyse yardımcı olursanız sevinirim...
    Merhaba Kardeş
    sana ister cpanel ister plesk panel ile hosting yayını yapabilmen için gerekli tüm desteği sunarım. Özelden mesaj çek

@ugurcan3k arkadaşıma katılarak lafı biraz daha anlaşılır kılmak ıstıyorum... cebimizden 3-5 lira çıkmasın die 2 domaine host etmek ıcın o kdr zahmete ne grk var arkadaşım ve emin ol o zahmeti çeksende senın upload hızın ve hostun hıc kımseyı tatmın etmıyecektır bırde tabı static ip feln da lazım... bıraz tuzlu iş ....

Benzer Başlıklar

1. müzik upload etmek için site
    alisnck tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 15.06.2011, 16:37
  2. WebServer Kurulumu Yardım Ediinnn
    MoToGTi tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.12.2005, 12:15
  3. Kendi bilgisayarımı webserver gibi kullanmak için?
    bloodxman tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.07.2005, 02:41
  4. host etmek icin ne yapmalıyım
    ummaz tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 22.05.2005, 04:09
  5. ie de site yok etmek
    octopusokan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 27.12.2004, 19:21