+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: formu yollamak
-
17.10.2005 15:10 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
formu yollamak
arkadaşlar bişey yapmak istiyorum kısaca hatta dilim döndüğünce izah edeyim. internet sayfama bir form koymak istiyorum. istediğim şeyin en güzel örneği bazı şirketlerin interneten iş başvurusu aldıklar bölüm. hazırlanan bi form var dolduruyorsunuz göndere bastınızmı gidiyo :idea:
bununun benim tespit ettiğim iki adet veya bir adet maile göndermesini istiyorum bu mümkünmü?
yardımlarınız için tşek ederim
fp kullanıyorum.
kodu yazabilirmisiniz veya bi şekilde yardımcı olursanız sevinirim
-
17.10.2005 15:53 #2
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İst.
Bunu yapabilmen için php yada asp bilmen gerekiyor. Şayet asp bilgin varsa ve siteni bulunduran serverın jmail desteği varsa aşağıdaki asp kodunu kullanabilirsin.
set msg = Server.CreateOBject( "JMail.Message" )
msg.Charset = "ISO-8859-9"
msg.Logging = true
msg.From = "gonderen@ornekdomain.com"
msg.FromName = "Gonderenin Adi"
msg.AddRecipient "alici@ornekdomain.com"
' Dilerseniz alıcının E-mail adresinden sonra adını belirtmeniz de mümkündür.
msg.AddRecipient "digerbiralici@ornekdomain.com", "Diger alicinin adi"
' Birden çok alıcıya da bu şekilde ardarda msg.AddRecipient yazarak E-mail gönderebilirsiniz.
msg.AddRecipient "farklibiralici@ornekdomain.com", "Farkli bir alicinin adi"
msg.Subject = "Mesajin Konusu"
msg.Body = "Mesajin iceriği... Kodda sağ taraftaki vbCrLf, satır sonunda bir satır aşağı inmeyi sağlar." & vbCrLf
' Body satırını kullanmayıp, aşağıdaki sekilde msg.appendText kullanarak da mesaji olusturabilirsiniz
' Yazdığınız her appendText satırı, sonuna vbCrLf eklemenizle E-mailde altalta satırlar olarak görünür. vbCrLf eklemezseniz mesaj düz yazı halinde karşı tarafa iletilir.
msg.appendText "Mesaj icerigi" & vbCrLf
msg.appendText "Mesaj iceriginin devami"
msg.appendText "Mesaj iceriginin devami"
' Aşağıdaki alana hosting hesabınıza ait mail sunucusunun adresini yazmalısınız.
msg.Send( "mail.ornekdomain.com" )
-
18.10.2005 00:20 #3Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
ufak bir hatırlatmada bulnayım bu sadece formu mail ile gönderen script. hazırladığınız HTML arayüzünü buna uyarlamalısınız ..
Benzer Başlıklar
-
İnternetten faks yollamak..
musti_7777 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 20Son Mesaj: 21.10.2009, 15:22 -
youtube ye video yollamak
zafaran009 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 20.09.2009, 20:04 -
filezilladan web sayfasına veri yollamak
veysi2984 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 04.11.2006, 22:08 -
web den firma isimli sms yollamak
fourpower tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 24.10.2006, 12:27 -
netten SMS yollamak
oguzhan2000 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 21Son Mesaj: 14.01.2005, 02:40

Alıntıyla Yanıtla

Sadece Taratmak İstiyorum..
Bugün, 11:27 / Yazılım