+ Başlığa Yanıt Yaz
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
15.11.2005 17:51 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
web tasarımıyla (programlamasıyla ilgilenenler bir sorum war
Arkadaşlar belkibenim bu tür msjlerimden sıkılmışsınızdır ama ben yinede sorucam çünkü şuan tam bir kargaşa kaus yaşamaktayım. Ewe adsl'nin de bağlanmasıyla birlikte internet üzerinden bir çok ders indirdim! Photoshop,flash,asp.net,php,phpbb... ve daha bir sürü konuda web tasarımı ile ilgili we elimde bu kadar çok kaynak olunca mrk edip hepsine bir göz attım we haliyle kafam karıştı çünkü her yazar kendi anlattığı dili programı övüyor! Benim size sorum ise şu:
Ben şuanda eb tasarımı ile amatör olarak hobi olsun die uğraşıyorum, HTML,CSS tam olarak biliyorum.... PHp'yi az biliyorum! Sql konusunda hiç bir bilgim yok! Dreamweaver iyi biliorum! Photoshop ve Fireworks programlarıyla basit butonlar,menüler yapabiliyorum! İleride üniv.e geçince bu işten gelir sağlamayıda düşünüyorum! Ancak benim şuan istediğim üyelik sistemi, form mail gibi uygulamalar geliştirebilmek ve bunları sitemde kulllanabilmek, dreamweaverla yaptığım statik sayfların yerini artık dinamik(php,asp) türünden sayfalra bırakmak yani onları kullanmak eet abiler ben daha 15 yaşındayım bana ne tawsiye edersiniz php mi,asp mi, asp.net, yoksa flashını ve fhotoshopunu geliştirmi ne tawsiye edersiniz???? Bu arada az da olsa C++ biliorum,mrk edip okumuştum
-
15.11.2005 17:54 #2
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Manisa
asp senin için nispeten çok daha kolaydır asp tercih et bence.
-
15.11.2005 18:04 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
EEeee başka yorumu olan yokmu???
eet, arkdaşlar benim durumum hakkında yorum yada tavsiye yapcak başka arkadaş yok mu???http://g_oluc.sitemynet.com daha güncellemedim ama bu sitemdir!
-
15.11.2005 18:20 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- karanlığın taam ortasından
şimdi orada şöyle birşey var c++ biraz biliyorum okumuştum diyorsun ya biraz okumayla c++ öğrendiysen sen süper zekasın ama şu an ilgi duyduğun şey muhteşem web tasarımı yani bence c++ bilgini geliştir sper yardımı dokunur php öğrenmeye çalış sana yardımı sonsuz olur css biliyormuşsun zaten çok iyi az çok butonda hazırlayabiliyormuşsun sana yeter yani sen kendi yazdığın prog. dillerini biliyorsan sana bunlar fazlası ile yeter (şimdilik)bildiklerini geliştir gerçekten güzel şeyler başarabilirsin yeter mi bu yorum sorun varsa yardımcı olmaya calışırım
-
15.11.2005 18:23 #5
- Katılım Tarihi
- 2004
yokmu
yaw abiler yok mu cvp yazcak, bakın ders çalışcam sizi bekliorum!!!!
bana bir tavsiyede bulunun lütfen birde asp'yi php'ye göre biraz daha yawaş olduğunu söyledikleri için çeyrekte bırakmıştım!Merhaba Dünya öreneğini yaptktan sonra
Benzer Başlıklar
-
networkle ilgilenenler
flashmaker tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 12.07.2008, 13:52 -
Bi sorum var
TunusluSerseri tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 06.10.2006, 19:03 -
Nokia 7710 ile ilgilenenler buraya
ahmetfx tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 02.08.2006, 15:28 -
oksyle ilgilenenler tercih sayıları açıklandı
kutluhanmetin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 24.07.2006, 12:37

Alıntıyla Yanıtla

Sadece Taratmak İstiyorum..
Bugün, 11:27 / Yazılım