PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
20 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Herşey hazır Sadece hosting?

Arkadaşlar arama yaptım fakat aradığım şeyi bulamadım. Hep bedava hosting filan çıktı... :?:

Şimdi bende herşey hazır.Sadece hosting kaldı... bir tane buldum ama yabancı bir şirket ödemeyi nasıl yapabilirim eğer o olmassa türkiyeden güzel bir hosting şirketi var mı? hostbul.net'e baktım. tam aradığım gibi bir hosting buldum ama yorumları okuyunca da kafam karıştı.

ben şimdi hem portal hem de forum sitesi kurmak istiyorum... 2 in 1 yani... www.dreamhost.com var hatta bu hosting nasıl diye başlık açtım fakat bir cevap geldi ...
    1. soru: yurt dışına ödemeyi nasıl yapabilirim?
    yada
    2. soru: aynı özelliklerde türkiyede bir hosting firması var mı?

teşekkürler...

www.tamhost.com baya güsel bi hosting

teşekkürler fakat bir yere kadar geldim ondan sonra alan almak istediğimde başka yere yöneliyo... tam anlamadım ama özellikler güzel
    peki ben yurt dışına ödemeyi nasıl yapabilirim...? Diyelim ki yurt dışındaki bir firmadan hosting aldım. Aylık olarak ben buraya nasıl ödeme yapabilirim???

www.networksolutions.com dan alabilirsin mesela, kredi kartı ile aylık ödemeleri yapabiliyorsun, hiçbir sorun olmuyor, ayrıca kimlik fotokopisidir vs dir istemiyorlar

slm Sen tam Araştırma yapmamışsın sanırım..Türkiyede Bulunan ve ucuz fiyata ,iyi kalite hizmet veren firmalar var..Ucuz etin yahnisi demek yanlış olur ,adamlar sürümden kazanıyo.Yurt dışına Para transferiyle Türkiyede bulunan anlaşmalı Bankalar var.Ama astarı yüzünden pahalıya gelir..Üstelik aylık yatırıcam dıyosun.Yinede Sen bilirsin

Benzer Başlıklar

1. Core 2 DUO ile Süper Hızlı Hosting, YeniklasoR.net Hosting
    rapisyan tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 09.12.2006, 01:51
  2. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.04.2006, 17:00
  3. Msn hakkında herşey
    Voltran tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 16.10.2005, 22:32
  4. Herşey hazır ama nuke yi nasıl wepe atacam?
    look tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 04.04.2005, 15:09
  5. Hazır mail list ve Hazır Portal
    aslanbey34 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.09.2004, 21:51