PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: virus tarama

Varsayılan virus tarama

Merhabalar, internetten download ettiğimiz herhangi bi dosyayı virüsşü olup olmadığına dair nasıl tarattırırız yükledikten sonra mı (örneğin ad-aware de) teşekkürler...

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Karşıyaka / İzmir

öncelikle ad aware virüs değil ajanları bulmak için kullanılır bu arada ben de hep cookieleri buluyor daha başka bişey bulduğuna rastlamadım ya ben çok şanslıyım ya da program zayıf neyse...

indirdiğin dosyaları kurmadan üzerine sağ tık yap antivirüs prog. seç tarat sonra kur.

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbul Gidiyorum Ardıma Bakmadan

pc guvenligi cok iyiyse yukletmez bende oyle uyari verir hadi varsayalim yukletti pc ye kurmadan uzerine (rarli yada zipli de olabilir farketmez) sag tikla orada antivirus prog. ikonu olur ona tikla tarama yapsin istersen yukledikten sonrada yuklendigi dosyayida prog. files icinde olur orayida taratabilirisin yinede virus bulasmisa taratip temizlersin ..
    virus heryerden bulasir e-mailden de olur
    ad-awarenin virusle uzaktan yakindan alakasi yok o baska birsey bir virus prog. yukle avast gibi

cevaplarınız için teşekkürler ama bi yanlış anlama olmuş ben de ad aware varda onda nasıl taratabiliriz die sormuştum peki msnden resim dosya vs alırken nasıl taratacaz gene aynı mı?

koala
    Misafir

ad-aware da settings>advanced "add scan with ad-aware to explorer" diye bi seçenek var onu aktif hale getir dosyaya sağ tıkliinca o seçenek çıkar
    kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. online virus tarama siteleri
    Sigarayahayir tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 17.03.2008, 22:02
  2. hdd tarama sorunu
    erolsycn tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 25.07.2006, 17:11
  3. Tarama Sonrası Yardımı!!
    WinPeAcE tarafından Yazılım forumunda