PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan e posta adresi doğrulama

arkadaşlart ben gmaıl adresi aldım..ama doğrulama çıkıyor yapamıyorsum ayrıntılı bir anlatırmısınız...yaaa şimdiden teşekkürler...

Varsayılan Re: e posta adresi doğrulama

Arkadaşım açıkcası başlığından sadece MSN üzerinden g-mail hesabınız kaydettiğinizi ancak doğrulanmadı yazısıyla karşılaştığınız izlemine vardım.Eğer o şekilde ise msnyi açtığınızda doğrulanmadı ifadesi çıkan kutuyu tıklayın ve aynı zamanda hangi e-mail hesabınız ise o e-mailiniz kontrol edin.
    inbox dan başka spam süzgeç blok tabir edilen yerlere bakın.

Yada başlığınız web tasarım geliştirmede eğer gmail alarak
    googlepages sayfasından sayfa hazırlamak isterseniz yeni kullanıcılara hemen sayfa açılmıyor bir yada iki hafta beklemelisiniz Sürekli e-mail adresiniz kayıt ettirin en azıncan benim başımdan geçen olay bu şekildeydi...

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    izmir,eskişehir

2-3 gün önce mynet hesabımı msn de aktifleştirme diye bi konu açılmıştı,oırda detaylarını anlatmışıtım..bakabilirsiniz

iyi günler....

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

www.passport.com dan mevcut mailinizi kaydettirin,daha sonra mail kutunuza giderek kaydetme işlemini onaylayın,bu kadar

passport netten kendi adımıza mail adresi aldıktan sonra,bu konu ile ilgili yayınlanan bir video da gösterdiği kadarıyla, o hesapla msn açıp kendini ekliyor ve sonra aldığın email e gelen dogrulama ile dogruluyorsun ama aldığım email adresinde inbox ta hiç birşey yok,yoksa junk a yada diğerlerine bak diyor fakat doğrulanmadığından mıdır nedir bildiğimiz bir arayüze sahip olmayan email hesabımızda o türden bi sekme bulunmuyor (gereksiz,junk,spam...)
    anasayfadaki hotmail in yanında HOTMAİL (1) yazmasına rağmen inbox ta hiç birşey görünmüyor.

herhangi bir adımı atladım mı diye baska isimlerle iki adres daha aldım ama su anda elimde doğrulama mesajı alamayan 3 tane mail adresim var.

bu videoyu izleyip nerede hata olduğunu söyleyebilir mi acaba bir bilen?
    http://www.ogren.tv/dersler/differen...enger/msn.html

Benzer Başlıklar

1. e-posta adresi doğrulanmadı
    3x3cuTi0N3R tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 26
    Son Mesaj: 05.08.2008, 19:26
  2. E-posta adresi doğrulanamadı???
    hustler tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 04.09.2006, 14:10
  3. E posta adresi kime ait?
    __baris__ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda