+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
24.05.2006 11:27 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
bu php kodunu nasil ekleriz (ustalar bakabilirmi)
Selam arkadaslar.
database.mysql.php dosyasinin orjinali
function ldu_connect($host, $user, $pass, $db)
{
$connection = @mysql_connect($host, $user, $pass) or ldu_diefatal('Could not connect to database !
Please check your settings in the file datas/config.php
'.'MySQL error : '.ldu_error());
$select = @mysql_select_db($db, $connection) or ldu_diefatal('Could not select the database !
return(TRUE);
}
benim ise yapmak istedigim
__________________________________________________ _________________________
function ldu_connect($host, $user, $pass, $db)
{
$connection = @mysql_connect($host, $user, $pass) or ldu_diefatal('Could not connect to database !
$select = @mysql_select_db($db, $connection) or ldu_diefatal('Could not select the database !
mysql_query("SET CHARACTER SET latin5");
return(TRUE);
mysql_query("SET CHARACTER SET latin5"); yani bu latin5 kodunu eklemem lazim ama ekledigimde ana sayfada hatalar aliyorum
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/nohan.com/www/webzine/system/database.mysql.php:129) in /data/web/virtuals/nohan.com/www/webzine/system/functions.php on line 174
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/nohan.com/www/webzine/system/database.mysql.php:129) in /data/web/virtuals/nohan.com/www/webzine/system/functions.php on line 175
bu karakter kodunu mysql php dosyasina eklemem lazim.
bu konuda yardim edenlere tesekkur edecegim.
-
24.05.2006 13:09 #2
fazla gaz verme kaldırıma çıkarsın
sorununa gelince;
benim böyle bir sorunum olmadı düşük versiyon mysql kullandığım için ama aynı sorunu yaşayanların bulduğu çözüm yolu şudur ki veritabanını seçtiğin satırın altınayazman gerekiyor.mysql_query("SET NAMES 'latin 5'");
aldığın hata ise buffer hatası olarak bilinir. anasayfanın en üstüne, html etiketinin de üstüne kısaca ilk satırınayazman gerekiyor.ob_start();
kolay gelsin...
-
24.05.2006 14:02 #3
- Katılım Tarihi
- 2005
Hocam bu işte sen en iyisin.
Süper süper.. tebrikler.
Arkadaşlar bu arkadaş cok iyi hatta bu bölüme moderator olması lazım
Benzer Başlıklar
-
Grafiker arkadaşlar bir bakabilirmi ?
poweronpenguen tarafından Yazılım forumundaYanıt: 14Son Mesaj: 17.07.2007, 10:38 -
Flash Mx te nasl ses ekleriz
_skyline_ tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 18.10.2006, 00:03 -
css den anlayan bir arkadas bakabilirmi (SCROLLBAR)
poweronpenguen tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 15.05.2006, 09:28 -
bu nedir ustalar
levent tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 09.07.2005, 09:55

Alıntıyla Yanıtla

Bilgisayarında sorunu olanlar buraya,...
Bugün, 11:38 / Donanım