+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
11.09.2006 19:48 #1
HTML'yi iyi bilenler bir sorum olcak
Arkadaşlar ben html'yi az çok öğreniorum sizden istediğim 3 şey var
1- www.harrypotter.gen.tr busitenin başında video va altınada siteye gir die bi link konmuş aynen bu şekilde site açılınca gelen bir video nasıl eklerim(html kodu verin)
2-bir video upload sitesi veririmisiniz
3-Arkadaşlar ben video yuyu indirdim ama winamp dosyası bunu nasıl media player dosyası yaparım
-
11.09.2006 19:57 #2
1. O sitedeki video flash ile hazırlanmış. Siz de Macromedia Flash 8 gibi bir programla böyle bir flash hazırlayabilirsiniz. Ama flash bilginizin iyi olması lazım. Daha sonra bunu websayfanıza koyması ise işin kolay kısmı.
2. www.youtube.com
3. Sağ tıkla=> Birlikte Aç=>Program Seç ve oradan da Windows Media Player seçeneğini tıklayıp "Bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan" seçeneğini işaratleyin. Ardından "Tamam"a basın.
Kolay gelsin...
-
12.09.2006 20:10 #3
Ya arkadaşım elimde bir video var önemli olan onlar gibi açılınca sadece video olsun istiyorum altında siteye gir linki limk önemli değil onu ben yaparım ama açlılınca böle nasıl görünücek
Orijinalini Gönderen: oguz_salute
-
12.09.2006 20:15 #4
O zaman elindeki videoyu YouTube sitesine yükleyin. Videonun yanında yer alan "Embed" yazısının yanında bir kod vardır. O kodu sitenizin kodlarına yapıştırın. (Videonun sitenizin neresinde durmasını isterseniz ona göre ayar yapabilirsiniz) Gerisi size kalmış.
Kolay gelsin...
-
12.09.2006 20:34 #5
Bence bir video swf dönüştürücü bul.Daha sonra videoyu swf formatına dönüştür.Bundan sonra swf'yi rahatça sitene koyabilirsin.Swf'ye dönüştürücüyü de http://www.inndir.com/program.php?id=32647 adresinden indirebilirsin.Ancak dediğim program olan ADShareit Video to SWF Converter Pro Edition; AVI, MPEG, WMV, ASF, RM,RMVB, QT, MOV, MP4, GIF formatlarını dönüştürebiliyor.Eğer videonuz bu formatlardan biri değilse o zaman videonuzu ilk önce o formata çevirmeniz gerekebilir...
Benzer Başlıklar
-
tekrar Forum buluşması olcak mı?
mcsah tarafından PCnet forumundaYanıt: 23Son Mesaj: 16.08.2007, 17:43 -
html bilenler-kullananlar sorum size ?
yusufdemirkoparan tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 30.11.2006, 18:35 -
kayyo üyesi varmı aranızda bir sorum olcak
ayyuksel37 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 29.08.2006, 23:04 -
1024 te kota nasıl olcak
bigsmoke tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 32Son Mesaj: 27.07.2006, 11:47 -
html'yi bbcode olarak çevirmek?
sebgymn tarafından PHP forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 05.05.2006, 22:27

Alıntıyla Yanıtla

ingilizce kurs tavsiyesi
Bugün, 11:42 / Hayat, Evren ve Her Şey