+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
31.10.2006 08:49 #1magicmanMisafir
Flashta imlec üzerine gelince animasyonu durdurma
Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır yoktum, iş güç.
Kendime bir site yapayım dedim bu aralar. fakat bi reklam bannerı da yapmayı ihmal etmiyim dedim. bu reklam bannerını da flashtan yapıyorum. yalnız bu bennerın üzerine gelince animasyonun duraklamasını istiyorum. bu benner da 8 farklı reklam olacak. sürekli olarak değişecek. herhangi birinin üzerine gelince hangisinin üzerinde durursa kullanıcı. orada animasyonun duraklamasını ve kullanıcının yazılanları okuması için izin vermek istiyorum. bir kaç satırlık kısa bir komutu vardı, komutu hatırlayamadım. internette de bi çok sitede aradım fakat bulamadım. komut konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Saygılar...
-
31.10.2006 09:17 #2
En üstte bir tane buton oluştur ve şu kodu ver:
Üzerine gelince durması için:
on(rollOver){
stop();
}
Üzerinden ayrılınca animasyonun devam etmesi için:
on(rollOut){
play();
}[/b]
-
31.10.2006 11:36 #3magicmanMisafir
Byantivirus ilgine teşekkür ederim.
buton oluşturup butonun üzerine komutu ekledim, fakat komut çalışmıyor.
**Error** Scene=Scene 1, layer=menu, frame=1:Line 1: Mouse events are permitted only for button instances
on(rollOver){
**Error** Scene=Scene 1, layer=menu, frame=1:Line 4: Mouse events are permitted only for button instances
on(rollOut){
Total ActionScript Errors: 2 Reported Errors: 2
Bu şekilde bir hata veriyor. Başka bir komut veya yol varmı?
Saygılar...
-
31.10.2006 13:52 #4
Örnek Dosyayı İndir
Kolay gelsin...
-
31.10.2006 14:56 #5magicmanMisafir
ok saolasın, sorun çözüldü yardımınla.
Orijinalini Gönderen: Byantivirus
Saygılar...
Benzer Başlıklar
-
resimn üzerine gelince başka resmin açılması(webtasarım)
mcsah tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 04.05.2007, 18:54 -
mouse ile yazının üzerine gelince açıklama kutusu
pigeon tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 03.03.2006, 23:43 -
Menübar (Bir linkin üzerine gelince yukarıya dogru)
poweronpenguen tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 22.02.2006, 19:15 -
Linkin üzerine gelince rengi değişsin!
vanHooijdonk tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 13.01.2006, 14:16 -
yazı üzerine gelince sola açılan menü #çok acil#
yirmibininci tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 20.02.2005, 14:48

Alıntıyla Yanıtla

yeni makine mi yoksa sadece tek bi kasa...
Bugün, 21:43 / Donanım